ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ “ΚΑΡΝΑΓΙΟ”…

Το Εστιατόριο ΚΑΡΝΑΓΙΟ είναι μια γαστρονομική ιστορία από μόνο του… Γνωστοί επιχειρηματίες, μεγάλες προσωπικότητες, πολιτικές και μή το έχουν επισκεφτεί.

Κλασικό στην πολυτέλεια και μοναδικό στις γεύσεις του, το επισκεφτήκαμε και πραγματικά μείναμε κατενθουσιασμένοι από τα τρία μοναδικά που μας σέρβιρε ο ιδιοκτήτης του Εστιατορίου κ. Γιώργος Μιτζέλος. Πιάτα από τα χέρια του γνωστού chef από τον Βόλο κ. Θοδωρή Καλογριά.

Φυσικά το ΚΑΡΝΑΓΙΟ δεν έχει μόνο τρία πιάτα έχει ένα πλούσιο μενού γεύσεων που θα σας απογειώσουν για αυτό και το συγκεκριμένο post θα ανανεώνεται πάντα με κάτι καινούργιο…

Ας ξεκινήσουμε

 ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Η αστακομακαρονάδα είναι με φρέσκο αστακό ντοματίνια και λιγκουίνι και το ιδιαίτερο συστατικό είναι ο ζωμός που χρησιμοποιούμε φρέσκιες γαρίδες

ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΑΝΣΕΤΑ 

Η χοιρινή μας πανσέτα είναι μαγειρεμένη με την τεχνική sous vide και συνοδεύεται με ραγού σελινόριζας

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ SUPREME

Το κοτόπουλο supreme με μυρωδικά μαγειρεμένο με ειδική διαδικασία για να βγαίνει πάντα μαλακό ζουμερό και crispy απέξω με τα μυρωδικά του με πουρέ γλυκοπατάτας και τσιπς από ξινό τραχανά

Νίκος Τζούμας