Πέθανε η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά μετά από μια εβδομάδα παραμονής στην εντατική από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Η Ρένα Βουτσινά υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Βάσο Ανδριανό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1999 όταν έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού τους ενώ μέσα βρισκόταν εκείνη μαζί με την κόρη τους, Ναστάζια. Μετά την τραγωδία με τον σύζυγό της δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά δημοσίως.

Η Ρένα Βουτσινά πρωταγωνίστησε από το 1979 έως το 1981 στο σίριαλ της ΥΕΝΕΔ «Μεθοριακός Σταθμός», υποδυόμενη την Γαρουφαλλιά που ήταν ερωτευμένη με τον γεωπόνο Αλέξη. Τον ρόλο του Αλέξη έπαιζε ο Βάσος Ανδριανός.   Advertisement: 0:18   Εκτός από το σίριαλ «Μεθοριακός Σταθμός», την ίδια εποχή η Ρένα Βουτσινά έπαιζε και στη σειρά «Εκείνες και Εγώ» όπου έκανε τη Δεβόρα, βοηθό του Ζάχου Δόγκανου, με πρωταγωνιστή τότε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Την δεκαετία του ’90 έγινε ριμέικ της σειράς με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο.   Η Ρένα Βουτσινά έπαιξε επίσης σε ελληνικές ταινίες, υποδυόμενη μικρότερους ρόλους. Μεταξύ άλλων είχε συμμετάσχει στο «Υποψήφιοι Βουλευτές και βουλευτίνες» του 1980 και δύο χρόνια αργότερα εμφανίστηκε στη σειρά «Ορκιστείτε Παρακαλώ».