Ασθενοφόρο μεταφέρει τον 46χρονο φίλαθλο του Εθνικού στο νοσοκομείο, Ηράκλειο 14 Σεπτεμβρίου 2014. Επεισοδιακή ήταν η επιστροφή του Ηροδότου στη φυσική του έδρα, στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασού. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους στο παιχνίδι Ηρόδοτος-Εθνικός, υπήρξε αρχικά ένταση μεταξύ φιλάθλων των δυο ομάδων που εξελίχθηκε δυστυχώς σε αιματηρή συμπλοκή στην κερκίδα που βρέθηκαν φίλοι των φιλοξενούμενων! Κατάληξη ήταν ένας 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι! ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ
Ένα κορίτσι βρεφικής ηλικίας, τραυματίστηκε στο χέρι στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο »SUPERFERRY II» που πραγματοποιούσε το μεσημέρι δρομολόγιο από την Πάρο με προορισμό τη Μύκονο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μωρό που το είχαν οι γονείς του, τραυματίστηκε στο χέρι από κλείσιμο μιας πόρτας του πλοίου.

Το ατύχημα συνέβη λίγη ώρα μετά τον απόπλου του πλοίου, το οποίο επέστρεψε στο λιμάνι της Πάρου, όπου το βρέφος με τους γονείς παρελήφθησαν από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πάρου.

Αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες, το βρέφος αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων «Η αγία Σοφία» για ορθοπαιδική εκτίμηση και αποκατάσταση.

Προανάκριση για το συμβάν πραγματοποιείται σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ από το λιμεναρχείο της Πάρου.