Ποιο είναι το προσφερόμενο τουριστικό μας προϊόν, πώς το διαχειριζόμαστε και πώς το προβάλουμε με συγχρόνους και παραδοσιακούς τρόπους;

Ο Sotiris Varelas, Σύμβουλος Τουρισμού, θα μας μιλήσει στο Σχολείο Τουρισμού OnTour Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ Σκιάθου, για το τι προσφέρουμε τελικά στο επισκέπτη μας, πώς θα το αναδείξουμε και πώς θα το προβάλουμε καλύτερα, μέσα από την ομιλία του: “Quo Vadis”-Τι προσφέρουμε στο σύγχρονο επισκέπτη;”

Ο Σωτήρης είναι Διδάκτορας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς με εξειδίκευση στο Στρατηγικό Μάνατζμεντ για Τουριστικές Επιχειρήσεις. Έχει λάβει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Ολική Ποιότητα (MBA – TQM) από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και πτυχίο στη Στατιστική και Ασφαλιστική Επιστήμη από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Αυτή την περίοδο εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε θέματα που αφορούν στη διαχείριση προορισμών, ενώ κατά το παρελθόν έχει υπάρξει σύμβουλος στο Υπουργείο Τουρισμού και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. Διδάσκει στα Τμήματα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και Μηχανικών Τ.Ε του ΑΤΕΙ Πελοποννήσου το μάθημα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Επίσης διδάσκει στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο Μεταπτυχιακό της Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων το μάθημα Τουριστικό Μάρκετινγκ, Φορέων Οργανώσεων και Επιχειρήσεων. Κατά το παρελθόν έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και τη Σχολή Πολέμου της Πολεμικής Αεροπορίας σε υψηλόβαθμους αξιωματικούς. Είναι συνιδρυτής της καινοτόμας πρωτοβουλίας για τον τουρισμό opentourism.gr και μέλος σε σημαντικούς συνδέσμους τουρισμού όπως ο International Association of Scientific Experts in Tourism (AIEST), ο International Federation for Information Technologies and Travel & Tourism (IFITT) και ο International Tourism Association of Professionals (ITAP).
Ευχαριστούμε πολύ Σωτήρη!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 
Join the Ride @ https://www.eventora.com/…/sxoleio-toyrismoy-ontour-skiatho…