Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΝΗΓΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ …!!! | μοίρασαν τροφή στα μεταναστευτικά πουλιά της περιοχής |

του Νίκου Τζούμα
Συντάκτη του Skiathoslife.gr

Αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες το Skiathoslife.gr βρέθηκε δίπλα στο Σύλλογο Κυνηγών Σκιάθου που ανέλαβαν με δική του πρωτοβουλία το τάϊσμα των μεταναστευτικών πτηνών που λόγω του παγετού θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα.
Η δράση πραγματοποιήθηκε στο βιότοπο των Κουκουναριών αλλά και στη λίμνη του Αγ. Γεωργίου στην οποία βρεθήκαμε και τους ακολουθήσαμε, αν και μας επισημάνθηκε πως κάτι τέτοιο συμβαίνει όλες τις χρονιές όταν υπάρχει παγωνιά.


Ήταν μια δράση που αποδεικνύει πως το ΔΣ του Συλλόγου Κυνηγών Σκιάθου αλλά και τα μέλη του δεν μένουν μόνο στο κυνήγι… ένα χόμπυ που για κάποιους δεν το “βλέπουν” και με καλό μάτι.
Ο σεβασμός όμως στο περιβάλλον και με άλλες δραστηριότητες που στο άμεσο μέλλον θα προβάλλουμε θα αποδείξουν πως οι κυνηγοί στη Σκιάθο σε πολλές περιπτώσεις βρέθηκαν δίπλα στη φύση με το δικό τους τρόπο.

Στην κάμερα του skiathoslife.gr μιλάει ο Πρόεδρος Τριαντάφυλλος Καβούρης ενώ μαζί του ήταν ο γραμματέας Γιάννης Γεωργίου ο αντιπρόεδρος Θανάσης Αραμπατζής και τα μέλη του συλλόγου Τσιμπλιαρακης Αργύρης , και Κωνσταντίνος Μανταλάρας.

Τελός επ ‘ευκαιρίας του ρεπορτάζ μας τονίσθηκε πως υπάρχει ολική απαγόρευση κυνηγιού λόγω αντίξοων συνθηκών και δρυμή παγετού γιατί ειδικά τα πουλιά δεν μπορούν να αμυνθούν