Την ώρα που ένας ακόμη κύκλος του MasterChef είναι στον «αέρα», ο περσινός νικητής του μαγειρικού ριάλιτι κάνει γνωστό το παράπονό του 

Ο Τιμολέων Διαμαντής μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε τον λόγο που αν και αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του περσινού MasterChef, τον έχουμε «χάσει».

«Πίστεψε με, δεν χάθηκα, άλλοι φρόντισαν για να χαθώ! Πώς να εμφανιστώ σε εκπομπή, όταν δεν με καλούν; Πώς να δώσω συνέντευξη, όταν δεν μου τη ζητούν; Κι εγώ περίμενα και το ήθελα πολύ να κάνω ή να είμαι σε μία εκπομπή.

Ο κόσμος δυσαρεστήθηκε πολύ από όλο αυτό, 9 μήνες μετά και ακόμη μου στέλνει μηνύματα «πότε θα σε δούμε»! Κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει. Δεν είναι φυσιολογικό με την επιτυχία που κάναμε να μην με είδε κάποιος και να μου κάνει κάποια πρόταση. Με πλησίασε πολύς κόσμος, ελάχιστοι θέλανε πραγματικά να με βοηθήσουν.

Η αλήθεια είναι πως περίμενα υπερβολικά πολύ για κάποια πρόταση από κάποια εκπομπή, που δεν ήρθε ποτέ, και δυστυχώς δεν μπήκα σε κάποια κουζίνα να δουλέψω. Βέβαια, όλα γίνονται για κάποιο λόγο και τον λόγο τον ξέρει μόνο ο Θεός», είπε ο ίδιος στο περιοδικό Plan B.

h-2