Ο πατήρ Αντώνιος της “Κιβωτού του Κόσμου” στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η συνάντηση του πατρός Αντωνίου, της «Κιβωτού του Κόσμου», με το νέο πρόεδρο του Ορφανοτροφείου Βόλου, κ. Κώστα Θεοδώρου, την πρόεδρο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας, κ. Κλέας Γεωργακλή,  και τα μέλη της νέας διοίκησης, στη διάρκεια της οποίας έγινε συζήτηση για τα προβλήματα που υπάρχουν και τους τρόπους με τους οποίους θα αξιοποιηθούν οι γνώσεις και οι εμπειρίες του πατρός Αντωνίου προς όφελος της λειτουργίας του Ιδρύματος και κυρίως, βεβαίως, των παιδιών.

orfanotrofeio2
Τον πατέρα Αντώνιο υποδέχθηκε ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος

Τον πατέρα Αντώνιο υποδέχθηκε ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, που αφού τον συνέστησε στα μέλη του ΔΣ αποχώρησε. Ακολούθησε ξενάγηση του πατρός Αντωνίου στους χώρους του Ιδρύματος και συνάντηση και συνομιλία με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα.

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ:

Θεωρούμε υποχρέωσή μας, ως νέα διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου, να ευχαριστήσουμε δημόσια τον πατέρα Αντώνιο, τον μεγάλο αυτό άνθρωπο που χρόνια τώρα επιτελεί ένα τεράστιο, θεάρεστο έργο με την «Κιβωτό του Κόσμου», για το ενδιαφέρον και την πολύπλευρη ηθική του στήριξη, στο έργο που αναλάβαμε.

orfanotrofeioΟι γνώσεις και οι εμπειρίες του που έθεσε τώρα και όπως με ιδιαίτερη χαρά ακούσαμε θα συνεχίσει να μας διαθέτει, σε θέματα οργανωτικά και παιδαγωγικά, είναι για μας πολύτιμες και σίγουρα διευκολύνουν την προσπάθειά μας να φέρουμε σε πέρας το καθήκον μας.