Την απάντησή του δίνει ο συντοπίτης μας, Μουσικοσυνθέτης Αντώνης Μιτζέλος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook σε ότι αφορά την επιλογή του Δήμου Σκιάθου να φέρει τον Λευτέρη Πανταζή στον ιστορικό χώρο του Μπούρτζι.

Ο Αντώνης Μιτζέλος έγραψε:

“Παρακολούθησα εχτές μια εξαιρετική συναυλία στο πανέμορφο μοναστήρι Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου με το κουαρτέτο εγχόρδων “le buisson prospérant” από την Ζυρίχη που ερμήνευσε έργα Haydn‎ και Ravel . Ερμηνείες με ”εύθραυστη εσωτερικότητα και παίξιμο στα όρια της σιωπής”. Το κουαρτέτο εγχόρδων “le buisson prospérant” είναι το πλέον δραστήριο και διακεκριμένο σύνολο μουσικής δωματίου της Ζυρίχης και την συναυλία οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ή Σκιάθος‘. Είχα ανάγκη αυτή την δόση δροσιάς που μόνο η μουσική είναι ικανή να χαρίσει. 

Στις επόμενες συναυλίες στο νησί ο Ναυτικός όμιλος επιλέγει κ φέρνει Μαχαιρίτσα και ο δήμος Σκιάθου επιλέγει κ φέρνει ΛεΠα – Λευτέρη Πανταζή στο θέατρο Μπούρτζι .
Έκαστος εφ’ ω ετάχθη …(Ηρόδοτος)”

Αυτό το χρονικό διάστημα ο Αντώνης Μιτζέλος βρίσκεται σε περιοδεία με τον Γιάννη Κότσιρα σε όλη την Ελλάδα εκτός της Σκιάθου…