Έναν σύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή εγκατέστησε σήμερα το απόγευμα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου η EPI SYSTEMS με την χρηματοδότηση του “Κουμπαρά Αγάπης” από το υστέρημα των πολιτών, αλλά και την δυναμική στήριξη των επιχειρηματιών (χορηγών) της μαγικής περυσινής βραδιάς αφιερωμένη στον Μανώλη Ρασούλη.

Λόγω της πανδημίας η δωρεά που ανέρχεται σε 3.000€ καθυστέρησε, ενώ εκτός του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, έχει αγοραστεί και αναμένεται η τοποθέτηση του μουσικού οργάνου (αρμονίου), αγορά 2 ηλεκτρονικών θερμομέτρων (το ένα για το 1ο Δημοτικό Σχολείου), μεγάλος μαγνητικός πίνακας, διάφορος εξοπλισμός ενώ ενδιάμεσα της χρονιάς αγοράστηκε ειδικό ηλεκτρονικό λογισμικό γραφής.

Σήμερα η υποστηρίκτρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης κα Κυριακή Δαμάσκου παρέδωσε τον σύγχρονο Ηλεκτρονικό Υπολογιστή στις εκπαιδευτικούς με την υπόσχεση πως θα ενταχθούν μέσα από το Skiathoslife και άλλες δράσεις που θα ενισχύσουν το Σχολείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρυσι την ίδια περίοδο περίπου το Skiathoslife.gr και η κα Κυριακή Δαμάσκου είχαν λάβει το gold βραβείο κοινωνικής ευθύνης των Regional Media Awards για την προσφορά τους στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου

Ν.Τ.