Ο Δήμος Σκοπέλου συμμετέχει στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση “Let’s do it Greece 2017”

Ο  Δήμος  Σκοπέλου  θα συμμετέχει στη Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση “Let’s do it Greece 2017” που έχει προγραμματιστεί  φέτος, την εβδομάδα από  27 Μαρτίου  έως  1Απριλίου 2017, για τα  Σχολεία της Ελλάδας και κορυφώνετε  για την Κυριακή 2 Απριλίου  2017.

Ο  Δήμος, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Κοινότητες, τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς  Συλλόγους, τους Συλλόγους Γονέων ,τους Εκπαιδευτικούς,   τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης  και Εθελοντές ,υλοποιεί τη συγκεκριμένη δράση η οποία έχει υιοθετηθεί από χιλιάδες εθελοντές και εκατοντάδες φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Σκοπός , να συντονιστούμε ταυτόχρονα  εθελοντές και φορείς, σε πάνω από 10  σημεία σε όλη την Σκόπελο, πραγματοποιώντας δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και  αισθητικής αναβάθμισης στο νησί μας

Η δράση βρίσκετε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, του Υπουργείου Παιδείας   της Περιφέρειας  Θεσσαλίας , της  Κ.Ε.Δ.Ε. και της ΕΝ.Π.Ε.

Ο  Δήμος Σκοπέλου ευχαριστεί  τον    κ. Γεώργιο  Ι.Σταματίου Χειρ/γο  Μαιευτήρα – γυναικολόγου Πρόεδρος  Ομίλου  ΙΑΣΟ για τη προσφορά του σε ανακυκλώσιμες  σακούλες  & γάντια  για τη  παραπάνω δράση.