Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΛΙΡΗΣ ΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ φιλΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ (video) | κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 19:00 |

Ο Γιώργος Μπελίρης θα είναι ένας από τους καλλιτέχνες που με τη φωνή του θα ερμηνεύσει Ελληνικά τραγούδια γνωστών μουσικοσυνθετών στην 1η ΒΡΑΔΙΑ φιλΑΝΘΡΩΠΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Σκιάθου.

Στη ΒΡΑΔΙΑ φιλΑΝΘΡΩΠΙΑΣ που διοργανώνει το Skiathoslife.gr θα στηθεί και ο μεγαλύτερος κουμπαράς Αγάπης στην Ελλάδα όπου ο κάθε ένας θα μπορεί να αφήνει όποια οικονομική βοήθεια μπορεί την ώρα της αποχώρησής του. Όλα τα έσοδα θα δοθούν μετά το πέρας της βραδιάς για την ενίσχυση των σκοπών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου.

Στην ίδια βραδιά επί σκηνής θα βρεθεί μαζί με το Γιώργο Μπελίρη η αγαπημένη φωνή της Σκιάθου, Κυριακή Δαμάσκου ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν νεότερες προσθήκες στο πρόγραμμα από φορείς που θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την μεγάλη εκδήλωση.

Ο Γιώργος Μπελίρης γεννήθηκε το 1975 στο Βόλο. Σε ηλικία 5 ετών πήγε στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει  το ειδικό σχολείο για παιδιά με μειωμένη όραση ή τύφλωση, στη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης.  Παράλληλα, ξεκίνησε τις σπουδές του στο πιάνο και στη μουσική, τις οποίες  συνέχισε για 16 χρόνια ενώ το 1990 τελείωσε στη Θεσσαλονίκη τη βασική του εκπαίδευση (Δημοτικό,Γυμνάσιο).

Από την ηλικία των 15 ετών, δούλευε επαγγελματικά παίζοντας πιάνο και τραγουδώντας. στην οικογενειακή επιχείρηση Piano-Bar Apollon στο Πήλιο και 3 χρόνια στο Piano-Bar Αυλός στην Θεσσαλονίκη.

Από το 1990 έως το 1992 βρισκόταν  στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στην Indianapolis όπου παρακολούθησε για δύο χρόνια το ειδικό λύκειο για παιδιά με μειωμένη όραση ή τύφλωση. Το 1993  εισήχθη στην Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. την οποία όμως διέκοψε, για προσωπικούς λόγους  το 1994.

Από το 1994 έως το 1999 είχε τη δημοσιογραφική επιμέλεια πολλών εκπομπών, κυρίως μουσικών, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς του Βόλου: ράδιο ΑΝΤΕΝΝΑ-4, ράδιο ΑΛΦΑ, ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ και ράδιο 96.1 FM. Τον Οκτώβριο του 1999 επέστρεψε στη  Θεσσαλονίκη όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Νομική Σχολή  του Α.Π.Θ.,  το Δεκέμβριο του 2003. Σήμερα δεν ασκή την δικηγορία, αλλά είναι διορισμένος δικηγόρος  στο Πρωτοδικείο Βόλου .

VIDEO ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΕΛΙΡΗ

Το 1994 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση, στην  ΕΤ-1,  παίζοντας πιάνο και τραγουδώντας σε ειδική εκπομπή για τους σκοπούς της UNICEF, το 2002 συμμετείχε στον  τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντων, στην εκπομπή «ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ» του τηλεοπτικού σταθμού  MEGA όπου και κατέλαβε την τρίτη θέση.

Είναι συνθέτης τραγουδιών, αλλά και ορχηστρικής μουσικής, από το 2008, συμμετέχει κάθε χρόνο ως μουσικός, στις εκδηλώσεις του Κέντρου Μέριμνας για άτομα με ειδικές δεξιότητες στην πόλη της Βέροιας, με αφιερώματα σε διάφορους ποιητές και συνθέτες, όπως:  Μάνος Ελευθερίου, Μίμης Πλέσσας, Μίκης Θεοδωράκης, Κ.Α.

 

Από τον Ιανουάριο του 2005 παρουσιάζει  στο 3ο Κανάλι της Ελληνικής Τηλεόρασης, (ΕΤ-3) την εκπομπή ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ μια εκπομπή με αφορμή την αναπηρία, όπου έχει την επιμέλεια έρευνας και παρουσίασης.

Μεγάλοι υποστηρικτές της βραδιάς : ANES FERRIES – SUPER MARKET ΑΣΤΕΡΑΣ – MARIANNA JEWELLERY ACCESORIES

Διοργάνωση : SKIATHOSLIFE | με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ