Η κοροϊδία που δέχονται οι πολίτες – νησιώτες των Β. Σποράδων δεν έχει προηγούμενο από την AEGEAN flying Dolphin, την εταιρεία που εκπροσωπεί δηλαδή νομικά το «ΕΡΑΤΩ», γιατί ηθικά δεν μπορεί ούτε να την υπερασπιστεί δεν μπορεί.

Περιπαίζει τους διοικούντες και τους πολίτες των νησιών των Β. Σποράδων και τους αντιμετωπίζει σαν ανθρώπους ενός κατώτερου Θεού.

Οι πρόεδροι των Αθλητικών Σωματείων έχουν δεμένα τα χεριά και πληρώνουν τρελά ποσά για την διανυκτέρευση των αθλητών στο Βόλο. Μία αποστολή ενός μόνο τμήματος ποδοσφαίρου πχ μπορεί να φτάσει τα 1500 ευρώ με διαμονή και χωρίς να υπολογίζουμε τυχόν διατροφή.

Οι υπεύθυνοι της AEGEAN όχι μόνο είχαν υποσχεθεί ενώπιον του κ. Σαντορινιού την έναρξη του δρομολογίου στις 4 Ιανουαρίου αλλά δεν έχουν το Θάρρος να σηκώσουν και τα τηλέφωνα της εταιρείας τους να μας απαντήσουν τι σκοπό έχουν και γιατί δεν έχουν ξεκινήσει τα δρομολόγια…

ΔΉΜΑΡΧΟΙ και των τριών νησιών τι θα κάνετε ;;;; Με σταυρωμένα τα χέρια ή σηκωμένα … δεν γίνεται τίποτα…!!! Πρέπει να επιδιώξετε εκ νέου συνάντηση στο Υπουργείο ή να στείλετε υπόμνημα και διαμαρτυρία να προστεθεί ταχύπλοο.

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ

Νίκος Τζούμας