Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκονται οι ασφαλτικές εργασίες στους Δήμους Ρήγα Φεραίου και Αλμυρού που έχει ξεκινήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Δήμων Ρήγα Φεραίου – Αλμυρού (ασφαλτικά)», συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000,00€.

Την Τρίτη 4-7-2017, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκα, αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, επισκέφθηκε τη Δημοτική Ενότητα Μικρό Περιβολάκι, όπου πραγματοποιούνται ασφαλτικές εργασίες. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί τα ασφαλτικά στα οδικά τμήματα, ΠΕΒ – Κανάλια,  Κανάλια – Κεραμίδι, Κανάλια – Κερασιά, Βένετο,  Κοκκίνα – Ελευθεροχώρι, Αλμυρός Χοροστάσι (Γέφυρα ΣΟΒΕΛ) , Ι.Μ. Παναγιάς Ξενιάς , Άγιος Ιωάννης Βρύναινας, Σούρπη, Άγιοι Θεόδωροι, Κοκκωτοί, Κονταρόλακκα, ενώ παρεμβάσεις έγιναν και στο οδικό τμήμα Αλμυρός – Ανάβρα.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Ολοκληρώνουμε τις εργασίες συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου των Δήμων Ρήγα Φεραίου και Αλμυρού και την αποκατάσταση ζημιών του οδοστρώματος, προκειμένου κατά τους θερινούς μήνες που οι περιοχές του Νομού μας θα δεχθούν μεγάλο όγκο οχημάτων, να παρέχουμε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο για τη μετακίνηση τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και σε άλλα οδικά τμήματα του Νομού μας και θα παρέμβουμε όπου αλλού κρίνεται απαραίτητο».