Σίγουρα αυτή η Κυριακή δεν ήταν όπως τις προηγούμενες κάθε πρώτη του μήνα, στις συγκεντρώσεις που το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Απανταχού Σκιαθιτών έχει καθιερώσει για να μαζεύονται τα μέλη και οι φίλοι να συζητούν να σχεδιάζουν αλλά και να κάνουν απολογισμό των δράσεων τους.

Αυτή την φορά τα τραπέζια δεν ήταν δύο ήταν επτά οι συμμετέχοντες δεν ήταν καμιά δεκαριά αλλά ήταν τριπλάσιοι και αυτό ήταν ένα δείγμα ανησυχίας για τα τελευταία τεκταινόμενα στο νησί μας σε σχέση με τον επιχειρηματία στα Αμπελάκια των Κουκουναριών.

Η συζήτηση μεγάλη και όλοι ήταν θετικοί να μπουν μπροστά στις εξελίξεις και σε ότι πρόκειται να συζητηθεί ή να συμβεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας στο άμεσο μέλλον.

Συντάχθηκε ψήφισμα που στηρίζει απόλυτα τις κινήσεις τόσο της Δημοτικής Αρχής όσο και και του συμπολίτη μας κ. Γιάννη Γιαλή απέναντι στον συγκεκριμένο επιχειρηματία αλλά και σε οποιονδήποτε θεωρήσει πως η γη και το περιβάλλον της Σκιάθου του ανήκει. Το ψήφισμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες στα Μέσα Ενημέρωσης ενώ ήταν ομόφωνο και υπογράφτηκε από όλους.

Νίκος Τζούμας