Κρουαζιέρα στο νησί της Σκιάθου πραγματοποίησε το Γραφείο Τουρισμού “Μούτσιος Holidays” από το Βόλο με το γνωστό τραγουδιστή Κώστα Δόξα που ξεσήκωσε του ταξιδιώτες που δεν ήθελαν να τελειώσει με τίποτα αυτό το ταξίδι στον Παγασητικό και το νησί του Παπαδιαμάντη

Το γραφείο από το 1981 δραστηριοποιείται στον τουριστικό χώρο με πλήρη εξειδίκευση στις μεταφορές τουριστών, προσωπικού εταιρειών και Δημοσίων οργανισμών και οποιεσδήποτε άλλες μετακινήσεις επιβατών, οργάνωση ταξιδιών και εκδρομών.

Από την πολύχρονη εξειδίκευση, εμπειρία αλλά και δυναμική παρουσία στον τομέα αυτό είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες :

Ολοκληρωμένη οργάνωση στο τομέα μετακίνησης και εξυπηρέτησης πελατών. Άμεση και υπεύθυνη επικοινωνία με ένα πρόσωπο. Κρατήσεις ξενοδοχείων, Εκδόσεις εισιτηρίων
Στόλο δύο(2) ιδιόκτητων τουριστικών πούλμαν. Όλα τα λεωφορεία μας καλύπτουν τις προδιαγραφές ασφαλείας που προβλέπονται από την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία.
Υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών για την άνετη και ασφαλή μεταφορά επιβατών. Πλήρης και σύγχρονος εξοπλισμός πούλμαν. Ασφαλιστική κάλυψη σωματικών βλαβών επιβαινόντων.
Η εμπειρία των οδηγών και η ικανοποίηση των πελατών, αποτελεί την εγγύηση στις οδικές ταξιδιωτικές μεταφορές όπως:

καθημερινές μετακινήσεις μαθητών
σχολικές εκδρομές
ξεναγήσεις
καθημερινές μετακινήσεις εργαζομένων
εκδρομές συλλόγων / σωματείων
μετακινήσεις φιλάθλων
μετακινήσεις αθλητικών σωματείων
μετακινήσεις εισερχόμενου τουρισμού
Το Γραφείο μας είναι στη διάθεση σας και αναμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε.