ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου στο πρώτο του ταξίδι

Με μια γιορτή αντάξια του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου του κόσμου, το Harmony of the Seas, το ολοκαίνουριο πλοίο της Royal Caribbean International, αναχώρησε για το παρθενικό του ταξίδι από το νέο μόνιμο λιμάνι αναχώρησής του, το Πορτ Εβεργκλέιτς στο Φορτ Λόντερντεηλ στη Φλόριντα.

Το γεγονός αυτό γιορτάστηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο: με έναν μικρό στόλο από αναβάτες σε jetboards και jetpacks από τη διεθνώς αναγνωρισμένη Aquafly Hydroflight Sports Performance Team οι οποίοι εκτέλεσαν μοναδικές επιδείξεις αποχαιρετώντας το κρουαζιερόπλοιο.

Μαζί με τα κρουαζιερόπλοια Oasis of the Seas και Allure of the Seas – των οποίων τα λιμάνια αναχώρησης είναι το Πορτ Κανάβεραλ και το Πορτ Εφεργκλέιτς αντίστοιχα- το Harmony of the Seas προσφέρει 7νυχτες κρουαζιέρες στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική, που υπόσχονται πολλές περιπέτειες από τα νησιά της Καραϊβικής μέχρι τις ακτές του Μεξικού.

Το Harmony of the Seas υπόσχεται συγκινήσεις σε ταξιδιώτες που αναζητούν εμπειρίες ζωής. Πουθενά στον κόσμο οι επιβάτες δεν μπορούν να βρουν τόσες πλούσιες επιλογές φαγητού, τόσες δυνατότητες ψυχαγωγίας και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου του VOOM,του πιο γρήγορου ίντερνετ στη θάλασσα. Το Harmony of the Seas συνδυάζει την φιλοσοφία «των 7 γειτονιών» – στοιχείο για το οποίο είναι γνωστά τα κρουαζιερόπλοια Oasis of the Seas και Allure of the Seas- με πολυτελείς παροχές που προσελκύουν επιβάτες όλων των ηλικιών.

Από την «Απόλυτη Άβυσσο», μια επιβλητική αποβάθρα 10 μέτρων, μέχρι επιδείξεις που κόβoυν την ανάσα στο σήμα κατατεθέν του πλοίου Aqua Theater, από εκλεπτυσμένα γεύματα στο ιταλικό εστιατόριο του διάσημου σεφ Jamie Oliver και γαστρονομικές εμπειρίες που συναρπάζουν στο εστιατόριο Wonderland  μέχρι μπάρμεν ρομπότ στο βιονικό μπαρ που διαθέτει το πλοίο, το Harmony of the Seas προσφέρει μια διαφορετική περιπέτεια για τον καθένα.

Το Harmony of the Seas (πλοίο 226.693 τόνων) διαθέτει 16 καταστρώματα και 2.747 καμπίνες ενώ μπορεί να φιλοξενήσει 5.497 επιβάτες. Για περισσότερες πληροφορίες για το Harmony of the Seas, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.royalcaribbean.com/Harmonyoftheseas. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη Royal Caribbean International επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.RoyalCaribbeanPressCenter.com.

Σημείωση προς τους συντάκτες: Η Royal Caribbean Cruises είναι μια πολυβραβευμένη εταιρία με 47ετή παρουσία στην premium αγορά κρουαζιέρας.Διακρίνεται για μια πολυετή παράδοση σε επαναστατικές καινοτομίες που πρωτοστάτησαν και πρωτοστατούν στην εξέλιξη του σχεδιασμού πλοίων, αλλά και του όλου προϊόντος κρουαζιέρας. Προσφέρει πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές ανέσεις, ποιοτικό φαγητό, εντυπωσιακή ψυχαγωγία και εξαιρετικές εκδρομές στη στεριά. Το προϊόν και τα πλοία της είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε ηλικίας, όπως και οικογενειών με παιδιά.

Σημείωση προς τους συντάκτες: Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services έχει μια επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αγορά που υπερβαίνει το μισό αιώνα. Συνεχίζει δυναμικά ακολουθώντας την παράδοση υψηλού επιπέδου ποιότητας και τεχνογνωσίας που έχει κατοχυρώσει όλα αυτά τα χρόνια και προσφέρει μια μεγάλη σειρά ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών είναι κρατήσεις ξενοδοχείων, υπηρεσίες VIP, tour operating, επίγεια εξυπηρέτηση και οργανωμένες εκδρομές, μαζί με άλλες καινοτόμες δραστηριότητες στεριάς, για επιβάτες κρουαζιέρας.