Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής η προστασία της μοναδικής αυτής περιοχής-μνημείο της φύσης για όλη τη Μεσόγειο.
Το κλιμάκιο επιθεώρησε στις 26 Ιουνίου 2020 ο νέος Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου Νίκος Γκουτζέλας, ο οποίος μαζί με τον Δήμαρχο ενημέρωσε τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην παραλία των Κουκουναριών.
Όπως τόνισε ο Διοικητής με τη λειτουργία του εποχικού κλιμακίου αυξάνονται δραστικά τα μέτρα προστασίας στην ευρύτερη περιοχή.
Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες για την εθελοντική συμμετοχή τους στην πυρασφάλεια επεσήμανε πως η ίδρυση του κλιμακίου σηματοδοτεί την αρχή μιας σειράς δράσεων για την ανάδειξη και προστασία της μοναδικής αυτής περιοχής.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Γιάννης Γιαννίτσης, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Σκιάθου Βασίλης Ταμπάκης και ο Υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νίκος Καρούμπαλης.
Ο Δήμαρχος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά για την ίδρυση του εποχικού κλιμακίου, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά, τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλίας και Στερεάς Υποστράτηγο Μάριο Αποστολίδη και τον Διοικητή Μαγνησίας της Πυροσβεστικής Νίκο Μητσογιάννη.
Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και την πολύτιμη συμβολή των πολιτών!

Δ.Τ