ΝΕΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ | από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης Βόλου |

Αγαπητοί,

Σας ενημερώνουμε ότι το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης έχει ετοιμάσει και πρόκειται να υλοποιήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τα παρακάτω νέα επιμορφωτικά προγράμματα:

  1. «Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμός με εστίαση στις Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες», διάρκειας 200 ωρών.

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται με δια ζώσης συναντήσεις, σύγχρονη και ασύγχρονη εξ’ αποστάσεως διδασκαλία και μελέτη/εκπόνηση εργασιών-project και υλοποιείται σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Το κόστος του είναι 450 ευρώ, ενώ για εγγραφές μέχρι τέλος του μήνα, η τιμή διαμορφώνεται στα 350 ευρώ.

Μοριοδοτείται στις προκηρύξεις του ΙΝΕΔΙΒΙΜ για τους Συμβούλους Σταδιοδρομίας και τους Ψυχολόγους στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.

  1. Επιμόρφωση σε θέματα Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας.

Το παραπάνω επιμορφωτικό σεμινάριο, έχει διάρκεια 300 ωρών ενώ υλοποιείται εξ ολοκλήρου μέσω τηλεκατάρτισης (e-learning) σε συνδυασμό με μελέτη/εκπόνηση εργασιών-project.

Το συνολικό κόστος είναι 350 ευρώ, ενώ είναι μοριοδοτούμενο σε σχετικές προκηρύξεις ΣΔΕ για υποψήφιους διευθυντές και υποδιευθυντές.

  1. Η διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης – ξένης γλώσσας

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του 1ου τμήματος και το τεράστιο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα, ετοιμάζουμε την υλοποίηση του δεύτερου τμήματος. Το πρόγραμμα αυτό έχει διάρκεια 200 ώρες και γίνεται εξολοκλήρου μέσω τηλεκατάρτισης.

Το κόστος του είναι 250 ευρώ και αφορά όλους όσους ασχολούνται με δίγλωσσους μαθητές και όσους εκπαιδευτικούς ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Για όλα τα παραπάνω σεμινάρια αλλά και για οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει, μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα μας ΕΔΩ:

Επιλέγοντας το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, συμπληρώνετε την ηλεκτρονική αίτηση που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την έναρξη των προγραμμάτων και θα σας ενημερώσουμε για την καταβολή προκαταβολής προκειμένου να δεσμεύσετε τη θέση/συμμετοχή σας στο κάθε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα.