Υπογράμμισε ο Χρήστος Μπουκώρος σε επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Βόλου

Την ανάγκη να δοθεί έμφαση στην παροχή κινήτρων με στόχο την ενίσχυση των Κέντρων Υγείας της Μαγνησίας σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τόνισε ως το πλέον σημαντικό ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Μπουκώρος, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου.

Ο υπ. βουλευτής συναντήθηκε αρχικά με τον διοικητή Ματθαίο Δραμητινό, τον υποδιοικητή Χαρίλαο Αποστολίδη και τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Παύλο Μαλινδρέτο. Στη συζήτησή τους κυριάρχησε το ζήτημα με τα κενά σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με τη διοίκηση του Αχιλλοπούλειου να επισημαίνει ότι δεν πρέπει να «παγώσουν» οι προσλήψεις των 16 γιατρών που έχουν προκηρυχθεί. Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν η διεύρυνση λειτουργίας των κλινικών και των υποδομών του Νοσοκομείου, καθώς και η βέλτιστη αξιοποίηση πόρων από ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα.

Από την πλευρά του ο βουλευτής υπογράμμισε πως αποτελεί χρέος όλων να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στο «Αχιλλοπούλειο», την κορυφαία δομή υγείας στη Μαγνησία, επισημαίνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μένουν ακάλυπτα από γιατρούς τα Κέντρα Υγείας, ζήτημα το οποίο κατ’ επανάληψη έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας, με σειρά επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή.

Ακολούθησε συνάντηση με εργαζόμενους και νοσηλευτές, οι οποίοι ζήτησαν επιπλέον στελέχωση του Νοσοκομείου. Τέλος, ο Χρήστος Μπουκώρος συναντήθηκε με τον διευθυντή της Ογκολογικής Γιώργο Ρήγα, τον οποίο συνεχάρη για τον αγώνα που δίνει καθημερινά μέσα από πολλές δυσκολίες.