Απειλές κατά της ζωής τους καταγγέλλουν πως δέχονται οι ιδιοκτήτες ενός μπαρ στο Ναύπλιο για την αφίσα πάρτι που παρουσιάζει μακιγιαρισμένο τον Ιησού

Απειλές κατά της ζωής τους καταγγέλλουν πως δέχονται οι ιδιοκτήτες ενός μπαρ στο Ναύπλιο, οι οποίοι διαφήμισαν το χριστουγεννιάτικο πάρτι τους με μία αφίσα που παρουσίαζε μακιγιαρισμένο τον Ιησού να φορά σκουλαρίκια.

«Γιορτάζουμε τα 2019α γενέθλια του ανθρώπου που έφερε στον κόσμο το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης προς όλους […] Αμαρτωλοί όλου του κόσμου ελάτε» έγραφαν στην αφίσα οι διοργανωτές και, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Αργολικές Ειδήσεις», ακόμα και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου στο Ναύπλιο ήρθε σε φραστική αντιπαράθεση μαζί τους.

Έπεσε η σελίδα   Οι ιδιοκτήτες του μπαρ «Σκατζόχοιρος» αποκαλύπτουν τώρα πως δέχονται απειλές για τη ζωή τους και την επιχείρησή τους: «Οι καλοί χριστιανοί που θίχτηκαν για το κραγιόν στον Ιησού, τηλεφωνούν και απειλούν ότι θα μας σκοτώσουν και θα μας κάψουν. Το λιντσάρισμα άλλωστε από χριστιανούς και νοικοκυραίους είναι πολύ της μόδας σε αυτή τη χώρα». Νωρίτερα, είχαν αναγκαστεί να αποσύρουν την διαφήμιση του event και, τις τελευταίες ώρες, η σελίδα της επιχείρησης στο Facebook φαίνεται να έχει απενεργοποιηθεί.        Πριν κατέβει η σελίδα του μπαρ-καφέ, οι ιδιοκτήτες είχαν επανέλθει γράφοντας: «Για όσους θέλουν πραγματικά να ακούσουν την δική μας πλευρά, δεν θέλαμε ποτέ να πετύχουμε τίποτε από όλα αυτά. Το event κατέβηκε, δεν περιμέναμε ποτέ οτι θα έφτανε κάποιος στο σημείο να έρθει σπίτια μας για να μας κάνει κακό. Η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε δεν ήταν προϊόν δικό μας μιας και μπορεί να την βρει ο καθένας με ένα απλό search στο google και βρέθηκε ακριβώς όπως την ανεβάσαμε. Όσοι μας ξέρουν, γνωρίζουν ότι ο λόγος που χρησιμοποιήθηκε είναι αφενός η queer πλευρα του μαγαζιού και αφετέρου η χριστιανική αποδοχή όλων μας. Καλή χρονιά».