Στην εποχή που η Δημόσια Υγεία παραπαίει και στη Σκιάθο η διάλυσή της έχει επέλθει εδώ και χρόνια …ένας γιατρός με τους συνεργάτες του και άριστη υλικοτεχνική υποδομή δίνει ΖΩΗ στο νησί της Σκιάθου.

Είναι γνωστό πως ο Γιατρός Νίκος Εγνατιάδης δεν χρειάζεται αλλά και ούτε επιθυμεί να γράφουμε θετικά λόγια για τον ίδιο και το Πολυϊατρείο Σκιάθου. Η αλήθεια είναι πως και εγώ θα κατηγορηθώ πως κάνω διαφήμιση στον Ιδιωτικό Τομέα της Ιατρικής.

Πόσο όμως να αντέξεις όταν βλέπεις συνεχώς το Δημόσιο Σύστημα Υγείας να μην σέβεται τους ίδιους, τους δικούς του πολίτες, όταν μάλιστα έχουν πληρώσει για την περίθαλψή τους ή συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να το κάνουν μέσα από την εργασία και τις κρατήσεις στο μισθό τους.

Πόσο να αντέξεις να μην πεις ένα μεγάλο Μπράβο σε έναν άνθρωπο που ανά πάσα στιγμή στέκεται δίπλα σου σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν έχεις.

Πως να μην πεις Μπράβο στο Γιατρό που διαθέτει το χρόνο του να απαντήσει στο αγωνιώδες τηλεφώνημα ενός ασθενούς ή κάποιου επείγοντος γεγονότος όταν αντίθετα στο ΚΥ Σκιάθου δεν απαντούν

Πως να μην πεις Μπράβο στο Γιατρό όταν είναι δίπλα σου με το ιδιωτικό του ασθενοφόρο ενώ πριν λίγες ημέρες η Υπεύθυνη του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας διαβεβαίωνε πως μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου θα είχαμε 3-4 οδηγούς και τελικά έχουμε μείνει με 2 και έτσι δεν υπάρχει βάρδια από τις 3 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ. Πάντα το Πολυϊατρείο είναι αυτό που θα σώσει την κατάσταση όταν κάποιοι άλλοι αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Πως να μην πεις Μπράβο στο Γιατρό όταν με τους συνεργάτες του καλύπτουν αφιλοκερδώς Αθλητικές και Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να συμβεί ένα έκτακτο γεγονός.

Ο Νίκος Εγνατιάδης δεν είναι τυχερός που βρίσκεται στο νησί της Σκιάθου, τυχεροί είμαστε εμείς που έχουμε το Νίκο Εγνατιάδη στο νησί μας.

Είμαστε τυχεροί που έχει δαπανήσει χιλιάδες ευρώ σε δύο πολυϊατρεία για τον πλήρη εξοπλισμό τους ενώ καθημερινά οι πολίτες του νησιού έχουν την ευκαιρία να συμβουλευτούν άριστους Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Eίμαι σίγουρος πως πολλοί από εσάς μπορείτε να πείτε δεκάδες παραδείγματα που ο Νίκος Εγνατιάδης ήταν εκεί σε κάποια δύσκολη στιγμή δική σας  ή ενός συνανθρώπου σας.

Δεν με ενδιαφέρει αν το παρόν κείμενο κάποιοι το θεωρήσουν διαφημιστικό, μακάρι να ήταν και άλλοι έτσι, να έσωζαν ανθρώπινες ζωές και θα έκανα ακριβώς το ίδιο.

Είναι πολλές φορές που τυχαίνω σε συζητήσεις, σε πηγαδάκια, σε παρέες πολλοί είναι αυτοί που με προέτρεπαν τόσο καιρό να γράψω για αυτό τον Άνθρωπο τον δικό μας γιατρό το Νίκο Εγνατιάδη.

Το έκανα με τα φτωχότερα και ειλικρινέστερα λόγια που θα μπορούσε να γράψει κάποιος …

Γιατρέ μας σε ευχαριστούμε για όλα !!!