Με μεγάλη υπερηφάνεια και αγάπη ο κ. Αθανάσιος Κωτούλας παρουσιάζει το νέο του χώρο όπου θα προσφέρει Υπηρεσίες Συμβούλου Ψυχικής Υγείας.

Βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου στην οδό Ελ. Βενιζέλου 17 (πρώην Ιωλκού) στον πρώτο όροφο, απέναντι από τον ΟΤΕ και το κατάστημα ZARA.

Αποτελείται από δύο χώρους. Στον ένα χώρο γίνονται ατομικές, ζεύγους και οικογενειακές συνεδρίες.

Στον άλλο χώρο γίνονται ομαδικές συνεδρίες και σεμινάρια.
Δημιουργήθηκαν έτσι οι χώροι αυτοί ώστε να δημιουργούν οικειότητα, άνεση και γενικώς ζεστό και ήρεμο περιβάλλον. Σκοπός είναι να μπορεί ο καθένας να αισθανθεί το μέρος δικό του και ασφαλής, ώστε να δημιουργηθεί άμεσα η θεραπευτική σχέση που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την επιτυχία των συναντήσεων με έναν ειδικό ψυχικής υγείας και ο ίδιος φρόντισε για αυτό και με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές για χώρους που σχετίζονται με την ψυχολογική υποστήριξη των ανθρώπων.

Ο κ. Κωτούλας ευχαριστεί θερμά εκ των προτέρων και διαβεβαιώνει ότι έχει όλα τα εχέγγυα εκείνα, της πολυεπίπεδης εκπαίδευσης και πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, ώστε να τον καθιστά αξιόλογη και αξιόπιστη επιλογή για τα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους και χρειάζονται μια έγκυρη παρέμβαση.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 697 479 7437