Ξεκίνησε σήμερα την λειτουργία του με τον καθιερωμένο αγιασμό του το ΕΠΑΛ Σκιάθου με 50 περίπου μαθητές να έχουν εγγραφεί στον ανακαινισμένο σύγχρονο χώρο του συγκροτήματος ΑΡΚΟΣ απέναντι ακριβώς από το 1ο Νηπιαγωγείο.

Στον καθιερωμένο Αγιασμό παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Παπαδούλια Ματούλα, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Τσανάκας, ο Διευθυντής του ΓΕΛ κ. Λεωνίδας Τζαβαλιάς και εκπαιδευτικοί.

Το καλωσόρισμα έγινε από τον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου κ. Νικόλαο Κατσιαβριά, αφού όπως τόνισε ο ίδιος, το ΕΠΑΛ Σκιάθου είναι παράρτημα του με την ευχή να αυτονομηθεί σύντομα. Ο κ. Κατσιαβριάς μετέφερε μηνύματα του πρώην και του νυν διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την ικανοποίηση της υλοποίησης αυτού του εγχειρήματος.

Όταν ανοίγει ένα σχολείο κλείνει μια φυλακή και σήμερα αν δεν ήταν ο Κορωνοϊός θα έπρεπε να είχαμε πανηγύρια στο νησί για αυτή την μεγάλη επιτυχία, της έναρξης του ΕΠΑΛ.

Απέδωσε τα εύσημα στην Δημοτική Αρχή τονίζοντας πως στα 18 χρόνια θητείας του ως διευθυντής στο 1ο ΕΠΑΛ Βόλου και 30 ως εκπαιδευτικός δεν έχει συναντήσει τόσο άρτια συνεργασία και τέτοια μέριμνα από Δημοτική Αρχή για σχολείο.

Σε ανταπόδοση της θερμής ομιλίας του κ. Κατσιαβριά ο Δήμαρχος Σκιάθου τόνισε πως δεν υπάρχει πάντοτε τέτοια συνεργασία και επιβεβαιώνει το άριστο κλίμα συνεργασίας που υπήρχε με την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση από τον Δεκέμβριο του 19 που επίσημα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μπήκε στην τελική ευθεία η υλοποίηση του ΕΠΑΛ Σκιάθου.

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Παπαδούλια Ματούλα καθώς και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννη Τσανάκα για τον αγώνα δρόμου που έκανα να ολοκληρώσει το σημαντικό αυτό έργο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΣΚΙΑΘΟΥ