Νέα μήνυση για το θρίλερ της εξαφάνισης 30χρονου στην Αλόννησο – Έκκληση της μητέρας του να ανοίξουν τα στόματα

Στα δικαστήρια Βόλου βρέθηκε χθες η μητέρα του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη που παραμένει αγνοούμενος από τις 30 Αυγούστου 2016.  Έξι μήνες μετά την εξαφάνιση του Γιώργου που τότε παραθέριζε στην Αλόννησο,  η μητέρα του Ματούλα Κουτρώτσιου συνεχίζει να ψάχνει απαντήσεις στα ερωτήματα γύρω από την εξαφάνιση του παιδιού τους  και σήμερα μαζί με τους δικηγόρους της κατέθεσαν νέα μήνυση σχετικά με την υπόθεση.

«Ήρθα για ακόμη μία φορά στα δικαστήρια του Βόλου και θα έρχομαι μέχρι να βρω άκρη για το παιδί μου. Ελπίζω να βρεθεί μια άκρη σύντομα γιατί  αυτό είναι μαρτύριο»  ανέφερε η κ. Ματούλα κατά την έξοδό της από το δικαστικό  μέγαρο.

Για ακόμη μία φορά έκανε έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι  για την εξαφάνιση του παιδιού της να μιλήσουν.

«Ότι έγινε έγινε.  Από εδώ και πέρα δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται ή να φοβούνται . Πρέπει να βρεθεί μια άκρη.  Κάνω για άλλη μια φορά έκκληση να βγουν και να μιλήσουν όπως μου μιλούν όταν δεν είναι μπροστά στις κάμερες».

Όπως είπε η κ. Ματούλα αυτά που τις λένε είναι πως συγκεκριμένος άνθρωπος φταίει για τον Γιώργο και πως αυτός το έχει κάνει.

«Αν έχουν κάτι να πουν, ας το κάνουν.  Όχι αόριστα επειδή κάποιος κάνει φασαρίες στο νησί. Αν δεν έχει φταίξει κάπου αυτός, να δω που μπορώ να βρω το παιδί μου.  Αν όντως έχουν φταίξει πρέπει να μου πουν τι το έκαναν το παιδί μου.

«Ο Γιώργος μου δεν βγήκε από τη θάλασσα»

Αναφορικά με τα όσα έχουν δει το φως τις δημοσιότητας μέσω τηλεοπτικής εκπομπής η ίδια είπε «όσες φορές έχουν μιλήσει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη λένε άλλα αντ΄άλλων.  Δεν ξέρω πια τι να πιστέψω. Εγώ πιστεύω ότι ο Γιώργος μου δεν βγήκε από τη θάλασσα.  Κάποιος θα τον έβρισε πεθαμένο ή πνιγμένο. Υπήρχε κίνηση στη θάλασσαν τότε».

 


Από πλευράς του ο δικηγόρος της μητέρας κ. Δεσύλλας ανέφερε για την υπόθεση:

«Καταθέσαμε μήνυση κατά δύο συγκεκριμένων προσώπων, αυτών που επέβαιναν στο φουσκωτό και κατά παντός υπευθύνου. Η μήνυση αφορά έκθεση σε κίνδυνο  καθώς άφησαν στη θάλασσα τον 30χρονο Γιώργο ενώ θα έπρεπε να τον περιθάλψουν ,  να ενημερώσουν το Λιμεναρχείο και  να μην τον εγκαταλείψουν».

Παράλληλα ο δικηγόρος μίλησε για νέα στοιχεία που έχουν προστεθεί  στη μήνυση:

«Εκτός των άλλων έχουν προκύψει και άλλα στοιχεία. Στην εκπομπή της Α. Νικολούλη άνοιξαν πολλά στόματα και νομίζουμε ότι το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται. Μέσα στην καινούργια μήνυση που έχουμε καταθέσει έχουμε προσθέσει όλα αυτά τα καινούργια στοιχεία, έχουμε απομαγνητοφωνήσει αρκετά κομμάτια από τις συνομιλίες που είχε η κ. Νικολούλη» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης πως αίτημα της οικογένειας είναι να σταλούν τα ρούχα του Γιώργου στα εγκληματολογικά εργαστήρια, να γίνει αναπαράσταση στην Αλόννησο  και με εισαγγελική παραγγελία το τμήμα των υποβρύχιων αποστολών του Λιμενικού να κάνει εκτεταμένη έρευνα στην γύρω περιοχή.

«Αδιανόητο να μην το είδε ή να μην τον βρήκε κάποιος»

«Πιστεύουμε πως ακόμα και σήμερα μπορούν να βρεθούν και άλλα στοιχεία» τόνισε και σε ερώτηση για το που οδηγούν τα μέχρι στιγμής στοιχεία είπε πως οδηγούν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας.

Δήλωσε επίσης πως η όλη κατάσταση είναι περίεργη. «Το λιμάνι της Αλοννήσου είναι μικρό και η περίοδος της εξαφάνισης ήταν όταν υπήρχαν πολλά σκάφη και αρκετός κόσμος στο νησί. Είναι αδιανόητο να μην τον είδε ή να μην τον βρήκε κάποιος.  Αν πνίγηκε  θα έπρεπε τουλάχιστον αν είχαμε βρει τη σορό του. Υπάρχουν πολλά σενάρια»