Μία υπόθεση με τραγική κατάληξη βγαλμένη από σενάριο ταινίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λαμία.

Ένα διόλου συνηθισμένο περιστατικό διαδραματίστηκε λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Λαού της Λαμίας, όταν άνδρας έφτασε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας και παρέδωσε μια γυναίκα, η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της. Λίγο αργότερα, οι γιατροί διαπίστωσαν πως η γυναίκα είχε καταλήξει και ότι ήταν αργά να της προσφέρουν βοήθεια.

Κάπου εκεί η ιστορία αρχίζει να περιπλέκεται, αφού σύμφωνα με την περιγραφή του οδηγού, εκείνος είχε σταματήσει στο σημείο για να αγοράσει πρόχειρο φαγητό, όταν ξαφνικά μια γυναίκα άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του και τον παρακάλεσε να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Σύμφωνα πάντα με τον οδηγό, εκείνος ξεκίνησε για τα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου, στο δρόμο όμως η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και σε αυτή την κατάσταση την παρέδωσε στους γιατρούς, οι οποίοι διαπίστωσαν το θάνατο της.

Όπως προέκυψε αργότερα, πρόκειται για 46χρονη γυναίκα με καταγωγή από χωριό του Δομοκού που μένει στη Λαμία.

Ανατροπή στην υπόθεση

Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια και από την επίσημη κατάθεση του 48χρονου στην αστυνομία, οι δυο τους είχαν γνωρισθεί λίγες νωρίτερα και μάλιστα πήγαν σε μπαρ της περιοχής για ποτό.

Στη συνέχεια, με τα νέα στοιχεία, μετά το ποτό πήγαν παρέα για πρόχειρο φαγητό στην πλατεία Λαού, εκεί που ο οδηγός είχε ισχυριστεί αρχικά ότι είδε για πρώτη φορά τη γυναίκα.

Εκεί η γυναίκα – σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του οδηγού- άρχισε ξαφνικά να μην αισθάνεται καλά και να βγάζει αφρούς από το στόμα. Τότε την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την πήγε στα Επείγοντα, ενώ στο δρόμο η γυναίκα είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις της.

Λίγα λεπτά αργότερα, όταν οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας του ανακοίνωσαν το θάνατο της 46χρονης γυναίκας σοκαρίστηκε.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όλα δείχνουν ότι η 46χρονη «έφυγε» από παθολογικά αίτια, ωστόσο οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.