Με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού, κ. Ιγνάτιο

Στόχος η συνεργασία για την προώθηση των θεμάτων της Μαγνησίας

Συναντήσεις με τοπικούς φορείς είχε σήμερα ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος, Χρήστος Μπουκώρος.

Αρχικά συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο και κατά τη διάρκεια της συζήτησης διαπιστώθηκε το άριστο κλίμα συνεργασίας των δύο πλευρών, κυρίως για κοινωνικά ζητήματα που αφορούν τους πολίτες της Μαγνησίας.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Μπουκώρος επισκέφθηκε τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, με τον οποίο συζητήθηκε η ανάγκη συνεργασίας των τοπικών φορέων και κυρίως το θέμα της θωράκισης από κατασχέσεις των πόρων του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» για έργα της ΔΕΥΑΜΒ, διότι πρόκειται για κονδύλια που αφορούν στην Επιχείρηση Ύδρευσης και στο νερό. Ο βουλευτής δεσμεύτηκε στη νέα Βουλή να αναλάβει κοινοβουλευτική πρωτοβουλία για το μείζον αυτό ζήτημα. Στη συνάντηση του κ. Μπουκώρου με τον δήμαρχο Βόλου έλαβε μέρος και ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος, Κώστας Λούλης.

Με τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και τον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο, Κώστα Λούλη

Ακολούθως  ο βουλευτής επισκέφθηκε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ζήση Μαμούρη, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία ανάπτυξης του πανεπιστημίου και την ενσωμάτωση και λειτουργία των νέων τμημάτων, για τα οποία επισημάνθηκε ότι πρέπει να ακολουθήσουν ταχύτερους ρυθμούς. Επίσης, ο κ. Μαμούρης ευχαρίστησε θερμά τον βουλευτή, διότι, όπως τόνισε, καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης τετραετίας υπήρξε στενή και άψογη η συνεργασία τους για όλα τα θέματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ζήση Μαμούρη

Τέλος, ο κ. Μπουκώρος δεσμεύτηκε ότι και ως κυβερνητικός βουλευτής θα βρίσκεται κοντά στην υλοποίηση των επιδιώξεων και των σχεδιασμών των πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το οποίο με ιστορική έδρα τον Βόλο θα διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στο άμεσο μέλλον.