Με επιτυχία η συμμετοχή του Δήμου Σκιάθου στην Διεθνή Έκθεση “Sajam Turisma” στο Βελιγράδι

Ο Δήμος Σκιάθου για τρίτη  συνεχόμενη χρονιά συμμετείχε με δικό του περίπτερο, στην διεθνή τουριστική έκθεση «SAJAM TURIZMA», στο Βελιγράδι Σερβίας.

Στη συγκεκριμένη τουριστική έκθεση μετείχαν πάνω από 800 εκθέτες και την επισκέπτονται περίπου 58.000 επισκέπτες. Την πρώτη ημέρα της έκθεσης, τον χώρο του ΕΟΤ επισκέφτηκαν η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Έλληνας πρέσβης κ. Ηλίας Ηλιάδης και ο  Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας. Το νησί της Σκιάθου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Σκιάθου κ. Παναγιώτης Διολέττας, όπως επίσης  τουριστικοί πράκτορες και ξενοδόχοι του νησιού.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, από το σταντ μας διανέμονταν έντυπο τουριστικό υλικό και πληροφορίες για τον προορισμό, ενώ αντίστοιχα οι επιχειρηματίες μας πραγματοποίησαν τα δικά τους ραντεβού με τους tour operators.

Τα μηνύματα από τη συμμετοχή της Σκιάθου στην «SAJAM TURISMA» είναι θετικά αφού διατηρήθηκε η επέκταση του προγράμματος που είχε θεσπιστεί από την προηγούμενη χρονιά, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια για περαιτέρω επέκταση με την προσθήκη ακόμα μίας πτήσης προς Σκιάθο.

Τέλος, μετά από επικοινωνία του κ. Διολέττα με τον υπεύθυνο της έκθεσης κ. Nikola Andric, υπήρξε συμφωνία για τη συμμετοχή της Σκιάθου στην έκθεση του 2018, με πολύ μεγαλύτερο χώρο, διότι για ακόμα μια χρονιά το ενδιαφέρον του κοινού για το νησί της Σκιάθου ήταν έντονο.