του Γιάννη Μαρούγκα Αθλητικού Συντάκτη του Skiathoslife

20161104_163147
φωτογραφία από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας της Σκιάθου

Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδου του Α.Ο Σκιάθου για το κυριακάτικο(13:00) παιχνίδι με την Αγ.Παρασκευή.Οι νησιώτες μετά την καλή εμφάνιση και τον βαθμό που απέσπασαν την προηγούμενη αγωνιστική στο Πτελεό(0-0 με τον Πρωτεσίλαο) θα επιδιώξουν να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο που θα τους επιτρέψει να απομακρυνθούν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο προπονητής της ομάδας Θαν. Βλαχόπουλος δεν υπολογίζει στον μακροχρόνια τραυματία Θ. Σταμέλο αλλά και στον Γ. Νικολαϊδη που τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική μετά την άδικη αποβολή του στο παιχνίδι με τον Πρωτεσίλαο.

20161104_163219Από την άλλη η Αγ. Παρασκευή ταξιδεύει στο νησί θέλοντας να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα αφου την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε στην έδρα τις με 4-3 επι του Θησέα Αγριάς. Η ομάδα του Στ. Μαλακασιώτη βρίσκεται στην 11η θέση έχοντας μαζέψει 6 βαθμούς.Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο κ. Νικόπουλος με βοηθούς τους Καρακίτσο και Σακκα.

Το Δ.Σ του Α.Ο Σκιάθου,οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές καλούν τον κόσμο να γεμίσει για ακόμη μια τις εξέδρες του σταδίου και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη στην κρίσιμη αυτή αναμέτρηση.