«Θύμα» ενός 54χρονου άντρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε προσωπικές διαφορές μαζί της, έπεσε μια επιχειρηματίας της Σκιάθου, που διατηρεί επιχείρηση με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Αγόρασε οξύ σε κρυστάλλους, το διέλυσε σε νερό και κατέστρεψε δέκα αυτοκίνητα της επιχείρησής της.
«Έβλεπα τα αυτοκίνητά της και τρελαινόμουνα» φέρεται να υποστήριξε στην αστυνομία, χωρίς να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του.
Ο 54χρονος πατέρας δύο παιδιών, παρακολουθούσε τους τουρίστες που νοίκιαζαν τα αυτοκίνητα και έριχνε οξύ. Το χαρακτηριστικό είναι ότι κατέστρεφε λευκά αυτοκίνητα. Από τις κάμερες των ξενοδοχείων εντοπίστηκε και ξεκίνησε η παρακολούθησή του, ενώ η πρώτη καταστροφή σε αυτοκίνητο είχε σημειωθεί στις 8 Σεπτέμβρη, για να συλληφθεί τελικά προχθές.

Η κα Νίνα Μαστοράκη επιχειρηματίας του νησιού

Μιλώντας στη «Θ» η επίσης συνομήλική του επιχειρηματίας αναζητεί και η ίδια εξηγήσεις και δεν μπορεί να δώσει, για τις πράξεις του συμπολίτη της.

«Πηγαίναμε μαζί σχολείο και γνωριζόμαστε όπως όλοι στη Σκιάθο. Δεν είχαμε ποτέ επαφές. Μια ημέρα πριν τρία χρόνια ένας γνωστός, πρότεινε να μου δώσει έναν παλιό «θάλαμο» τύπου κοντέινερ που δεν χρειαζόταν . Του απάντησα θετικά γιατί ήθελα να βάλω μέσα στο θάλαμο – ο οποίος ήταν σχεδόν σάπιος – χορτάρι για να ταΐζω τα ζώα μας. Μετά από λίγο καιρό εμφανίστηκε ο δράστης και μου είπε ότι ο θάλαμος είναι δικός του και τον ήθελε πίσω, παρότι δεν τον είχα πάρει από τον ίδιο. Για να μην με ενοχλεί του ζήτησα πολλές φορές να το πάρει και δεν το έπραξε. Ήθελε να το μεταφέρω εγώ στον χώρο του. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι η υπόθεση του κοντέινερ. Από την ημέρα που ξεκίνησε αυτός ο εφιάλτης με το οξύ έτρεμα για τους τουρίστες που παραλάμβαναν τα αυτοκίνητα.

Ήταν αδιανόητο αυτό που συνέβαινε και η ζημιά που έχει προκληθεί είναι μεγάλη» είπε η κ. Νίνα Μαστοράκη στη «Θ».

Σήμερα θα οδηγηθεί ο δράστης στον εισαγγελέα, ενώ η κ. Μαστοράκη θα ζητήσει αποζημιώσεις.,

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ