“Μασάζ: Δεν είναι απόλαυση. Είναι Ανάγκη!” | του Θανάση Γραββάνη * |

Σχεδόν όλοι έχουμε απολαύσει κάποια στιγμή της ζωής μας ένα καλό μασάζ, είτε αυτό είναι τοπικό μετά από κάποιο πιάσιμο και έγινε από το φίλο μας/φίλη μας, ή ολικό όταν απευθυνθήκαμε σε σχετικό ειδικό ινστιτούτο μασάζ ή αντίστοιχους θεραπευτές μασάζ.
Αλλά ακόμη και να μην είμαστε μέσα σε αυτούς τους τυχερούς, το πιο πιθανό είναι να έχουμε ονειρευτεί ένα απολαυστικό μασάζ που θα μας ξεκουράσει μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Για αρκετό κόσμο, το σωστό επαγγελματικό μασάζ θεωρείται ως η μόνη θεραπεία που μπορεί πραγματικά να μας ξεκουράσει από μία δύσκολη μέρα και να μας αναζωογονήσει σωματικά και ψυχικά.

Η πολύωρη εργασία, η καθιστική ζωή που κάνουμε στις εργάσιμες ώρες της ημέρας μας καθώς και το παράπλευρο άγχος, επιβαρύνει το σώμα μας σε αρκετά του σημεία, καθιστώντας απαραίτητες και σχεδόν αυτόματες τις αυτόχειρες μαλάξεις που κάνουμε και την αναζήτηση του μασάζ. Το μασάζ αποτελεί αγαπημένη συνήθεια πολλών ανθρώπων και εφόσον θα ήταν εντός των οικονομικών δυνατοτήτων τους, το μασάζ θα αποτελούσε συχνή πηγή αναζωογόνησης.

Άλλωστε οι ρυθμοί της ζωής στον αιώνα που ζούμε έχουν κάνει σχεδόν αυτόματη τη συνεχή αναζήτηση χαλάρωσης καθώς και δραστηριοτήτων που θα μας προσδώσουν ή θα προσθέσουν στην ευεξία μας. Το μασάζ αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο αυτής της αναζήτησης καθώς η χαλάρωση είναι το πρωταρχικό πράγμα που υπόσχεται η θεραπευτική μέθοδος του μασάζ.

info : www.physioskiathos.com

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Τηλ : 6976292732
*O Θανάσης Γραββάνης είναι φυσικοθεραπεύτης – πτυχιούχος Α.Τ.Ε.Ι., παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, με έδρα την Σκιάθο Μαγνησίας. Ο κ. Γραββάνης προβαίνει σε θεραπευτικές συνεδρίες που μπορούν να εγγυηθούν την πιο έγκυρη και ενδεδειγμένη αντιμετώπιση κάθε μυοσκελετικού προβλήματος και περιστατικού.