Η Μαρία Μιτζελου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κόρη του Σταύρου και της Πηνελόπης κατάγεται από το νησί μας και με μεγάλη αγάπη και ενδιαφέρον παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Περήφανη αδερφή της Κατερίνας Μιτζέλου που με τον Γιάννη Παρίσση φτιάχνουν το πρώτο κρασί στην Σκιάθο βρίσκεται δίπλα της σε όλα και την συμβουλεύει για τις επόμενες marketing ενέργειες του κρασιού.

Από μικρή είχε κλήση στα γράμματα και στους υπολογιστές που ήταν και ο λόγος να τελειώσει το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Με μεγάλη επιτυχία κατέκτησε υποτροφία για το Μεταπτυχιακό στον κλάδο του Web Science στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας.

Μιλάει άπταιστα αγγλικά και γερμανικά ενώ οι πιστοποιήσεις σε Google και Facebook την καθιστούν ως Digital Guru με βαθιά γνώση στο αντικείμενο. Έχει εργαστεί σε πολλά γνωστά brands για την τόνωση της digital παρουσίας τους καθώς και για την κατασκευή ηλεκτρονικών ιστοσελίδων.

Σήμερα εργάζεται σε μια από τις πιο γνωστές εταιρείες Digital Marketing της Ελλάδας που πρόσφατα σήκωσαν πολυάριθμα Peak Awards και αποτέλεσαν shortlisted για τα βραβεία της Google. Στον ελεύθερο της χρόνο θα την βρείτε να κάνει γυμναστική ή να ανακαλύπτει κάποια πόλη της Ευρώπης και φυσικά…διακοπές στην Σκιαθο!