Γεννήθηκε στη Σκιάθο και μέχρι τα 12 της πέρασε ωραία παιδικά χρόνια. Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο στο Μπούρτζι. Φοίτησε στο 6-τάξιο Γυμνάσιο Θηλέων Βόλου. Δίνοντας εξετάσεις σε διάφορες σχολές πέρασε στη Σχολή Αδερφών Νοσοκόμων του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Φοίτησε 4 χρόνια και έκτοτε εργάστηκε στο Νοσοκομείο 30 χρόνια στα Χειρουργεία στο Τμήμα Αναισθησιολογικού (Νάρκωση). Σαν Προϊσταμένη  πήρε σύνταξη από το Καρδιολογικό Ιατρείο.

Μέχρι να “φύγουν” οι γονείς της επισκεπτόμουν οικογενειακώς τη Σκιάθο συχνά. Μετά είχε αρκετά χρόνια να πάει διότι επισκεπτόταν το Μούρεσι Πηλίου απ’όπου καταγόταν ο σύζυγός της.

Εδώ και 10 χρόνια κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται πλέον το νησί της για λίγες ημέρες και διοργανώνει συναντήσεις με τον Σύλλογο Απανταχού Σκιαθιτών.

Στο Σύλλογο των Απανταχού Σκιαθιτών μπήκε πριν πολλά χρόνια. Τα τελευταία 4-5 χρόνια είναι η Πρόεδρος του Συλλόγου. “Όλοι μαζί προσπαθούμε να τον διατηρήσουμε και να φέρουμε κοντά μας καινούργια μέλη, ιδίως νέους διότι είναι κρίμα Σύλλογος από το 1930 να διαλυθεί” μας λέει η ίδια

Παρακαλεί και προσκαλεί του Σκιαθίτες των Αθηνών να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.