Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Θεσσαλία», υποβλήθηκε στην ΕΠΣ Θεσσαλίας ένσταση κατά του κύρους του αγώνα Θησέας-Πύρασος, που ως γνωστόν είχε λήξει με 5-2 υπέρ της ομάδας της Αγριάς.

Την ένσταση δεν την έχει κάνει ο Πύρασος, αλλά ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, ως ομάδα με έννομο συμφέρον, αφού έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.
Ο Διαγόρας ζητεί να πάρει το ματς στα «χαρτιά» με τέρματα 3-0 ο Πύρασος (και φυσικά να χάσει ο Θησέας τους τρεις βαθμούς της νίκης του) διότι ήταν δηλωμένος στην 18άδα των «πρασίνων» ο τερματοφύλακας Νίκος Μπράνος, που σύμφωνα με τον σύλλογο του Στεφανοβικείου έχει καταθέσει στην ΕΠΟ ταυτότητα προπονητή.

Στο άρθρο 13 παρ. 2 του κανονισμού προπονητών της ΕΠΟ αναφέρονται τα εξής: «Ένας ποδοσφαιριστής, όταν έχει αποκτήσει ταυτότητα προπονητή Ε.Π.Ο. ή UEFA ή έχει υποβάλλει αίτηση για έκδοση ταυτότητας προπονητή, παύει αυτόματα να έχει δικαίωμα να αγωνίζεται. Η συμμετοχή του θεωρείται ως αντικανονική συμμετοχή και επισύρει τις από τους κανονισμούς της ΕΠΟ προβλεπόμενες ποινές για τον ίδιο και το σωματείο».
Γίνεται κατανοητό ότι αν η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΘ δικαιώσει τον Διαγόρα, τότε θα πάρει… φωτιά η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ ΕΠΣΘ, μια και ο Θησέας θα έχει απολέσει το σημαντικό βαθμολογικό πλεονέκτημα που έχει αυτή τη στιγμή.
/