Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των Σκιαθιτών στο κάλεσμα που απεύθυνε ο συνδυασμός «Αλλάζουμε Θέλουμε και Μπορούμε» του υποψηφίου Δημάρχου Θοδωρή Τζούμα, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου στην πλατεία του καθεδρικού ναού του νησιού.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο προλόγισε η κα Συραινώ Κορωνιού-Διονυσίου, γνωστή για το σπουδαίο πολιτιστικό και ανθρωπιστικό της έργο. Ο υποψήφιος Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους παρουσίασε την ομάδα του ψηφοδελτίου και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και στις αρχές του συνδυασμού.

Την ομιλία έκλεισε ο διεθνώς καταξιωμένος Σκιαθίτης μουσικοσυνθέτης και μέλος του ψηφοδελτίου Αντώνης Μιτζέλος, ο οποίος ενθουσίασε με τις μοναδικές και πολύ γνωστές δημιουργίες του!

Μετά το τέλος της συγκέντρωσης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας δήλωσε : «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες της Σκιάθου που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στη τελευταία προεκλογική ομιλία του συνδυασμού μας. Με τη ψήφο τους θα μας δώσουν την εντολή για να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας για τη Σκιάθο που αγαπάμε!

Σας ζητούμε να προσέλθετε μαζικά στις κάλπες.

Σας ζητούμε να πείτε ένα μεγάλο ΝΑΙ στη σοβαρότητα, στην εντιμότητα, στην εξωστρέφεια.

Σας ζητούμε μία ισχυρή και καθαρή εντολή για να πάμε το νησί ψηλά.

Η Σκιάθος δε γυρίζει πίσω. Η Σκιάθος αλλάζει εποχή! Την Κυριακή η νίκη θα είναι δική μας! Την Κυριακή η νίκη θα είναι της Σκιάθου! Την Κυριακή ψηφίζουμε με τη σκέψη στο μέλλον, με τη σκέψη στη νέα γενιά με το βλέμμα στο αύριο.

Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά για το συμφέρον του τόπου μας. Βάζουμε μπροστά τη Σκιάθο! Τη Σκιάθο που θα είμαστε όλοι υπερήφανοι! για τη Σκιάθο που μας αξίζει!»