“Μάλαξη σε βάθος” Deep Tissue Massage | του Θανάση Γραββάνη* |

Αργό αλλά δυναμικό μασάζ πιέσεων με τα δάχτυλα και τους αγκώνες με στοιχεία Σουηδικού Μασάζ θα λύσει το σώμα σας και θα σας απελευθερώσει από χρόνιους πόνους. Το βαθύ μασάζ των ιστών άρχισε σιγά-σιγά να κατέχει περίοπτη θέση στην αθληατρική και τη φυσική αγωγή ως μέσο για την αποκατάσταση του χρόνιου πόνου και τη θεραπεία βλαβών των μαλακών μορίων.

Σήμερα χρησιμοποιείται κυρίως στην αποθεραπεία και έχει τόσα πολλά οφέλη για τον οργανισμό. Το Deep Tissue Massage είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης, ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις χρόνιας σύσπασης και έντασης των μυών (triggerpoints)οι οποίες βρίσκονται καλά προστατευμένες κάτω από μεγαλύτερες περιοχές του σώματος. Triggerpoints είναι “κόμποι” μυϊκών ομάδων που δημιουργούνται όταν έχουμε κακή στάση σώματος από τον υπολογιστή, την οδήγηση και γενικά σε επαναλαμβανόμενες στάσεις του κορμιού μας.

info : www.physioskiathos.com

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Τηλ : 6976292732
*O Θανάσης Γραββάνης είναι φυσικοθεραπεύτης – πτυχιούχος Α.Τ.Ε.Ι., παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, με έδρα την Σκιάθο Μαγνησίας. Ο κ. Γραββάνης προβαίνει σε θεραπευτικές συνεδρίες που μπορούν να εγγυηθούν την πιο έγκυρη και ενδεδειγμένη αντιμετώπιση κάθε μυοσκελετικού προβλήματος και περιστατικού.