Δίχως τέλος φαίνεται να είναι η ασυδοσία, σε συγκεκριμένη ξενοδοχειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στις Κουκουναριές.

Σαν να μην φτάνουν όλες οι καταγγελίες που έχουμε κάνει για το κλείσιμο των παραλιών, τα λύματα που χύνονται από αγωγό στα Αμπελάκια, τα ξεραμένα δέντρα, πολεοδομικές και άλλες παραβάσεις!

Σήμερα το βράδυ, έφτασαν στα χέρια μας φωτογραφίες από την παραλία στα Αμπελάκια, ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο, όπου φαίνονται ξεκάθαρα κομμένα δέντρα, ενδεχομένως κουκουναριές, να καίγονται!

Καλούμε κάθε αρμόδια αρχή να εξετάσει ΤΩΡΑ κάθε δραστηριότητα, καθώς και τις άδειες του ξενοδοχείου! Το μοναδικό δάσος των Κουκουναριών, η περιβαλλοντική μας κληρονομιά, κινδυνεύει!

Η δημοτική αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της, αντί να δίνει παραστάσεις για τις “ενέργειες” της στα ΜΜΕ, ενώ ξεκάθαρα ο επιχειρηματίας δεν την υπολογίζει. Να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το “χαρτοπόλεμο” εξωδίκων και τις “παρεμβάσεις” ΜΚΟ !

Καλούμε κάθε σκιαθίτη να καταδικάσει το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται στο βωμό της “ανάπτυξης” και να προστατεύσει την περιβαλλοντική μας κληρονομιά