Συνάντηση για την εξεύρεση λύσεων απέναντι στα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου συναντήθηκαν σήμερα οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου, ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας, η πρόεδρος της α’θμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου κα Ματούλα Χονδρονικολή, η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου κα Δήμητρα Συκιώτο και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κα Ηρα Ράλλη.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο Διευθυντής του Skiathoslife.gr κ. Νίκος Τζούμας καθώς και η υποστηρίκτρια του κα Κυριακή Δαμάσκου που έχουν “υιοθετήσει” μέσα από κοινές εκδηλώσεις και δραστηριότητες το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο προσφέροντας την οικονομική στήριξη στους μικρούς μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Οι νέοι εκπαιδευτικοί κ.κ. Ελένη Μπαρμπουδάκη και Χριστίνα Καλαϊτζίδου,  που πλέον για πρώτη φορά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο νησί μας, τόνισαν την ανάγκη αλλαγών στους χώρους εκπαίδευσης, τυχόν τεχνικές αστοχίες που πρέπει να βελτιωθούν ή να αλλαχτούν, καθώς και την ανάγκη της τεχνολογικής αναβάθμισης δημιουργώντας ένα καλύτερο περιβάλλον στους μαθητές και τους ίδιους αναβαθμίζοντας το επίπεδο εκπαίδευσης και ασφάλειας σε υψηλό.