Τον Κωνσταντίνο τον συνάντησα στην Σκιάθο όταν τυχαία έμαθα πως έπαιζε με τον Άγγελο Καρασαΐνη στο Τotem. Η έκπληξή μου ήταν ολοφάνερη όταν ρώτησα τον φίλο μου τον Άγγελο από που είναι και έμαθα πως είναι από την Σκιάθο. Η καλλιτεχνική του δυναμικότητα είναι η αλήθεια πως δεν μπορούσε να μείνει εντός των τειχών του νησιού, η μουσική του Κωνσταντίνου ξεφεύγει πάντα με την καλή έννοια. Συνεργάζεται και δημιουργεί με τους καλύτερους του χώρου και όλη η παραπάνω δραστηριότητά του είχε ως αποτέλεσμα και την τελευταία του επιτυχία μέσα από την μπάντα The Sensors και το τραγούδι με τίτλο Lost Lies”.  Δεν ξεχνάει το νησί του και το επισκέπτεται συχνά μαζί πλέον με την δική του οικογένεια. Η ευχή μας είναι να τον δούμε και σε κάποια μεγάλη συναυλία στο νησί μας γιατί η αλήθεια είναι πως μας λείπει το χειροκρότημα σε έναν μουσικό όπως ο Κωνσταντίνος που με τον χαρακτήρα του και μόνο ξεχωρίζει !!!

Ν.Τ. 

Ο Κωνσταντίνος Τζιαβός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα με καταγωγή από το πανέμορφο νησί των βορείων Σποράδων, την Σκιάθο, γονείς του ο Χρήστος και η Ελένη Τζιαβού.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το τραγούδι συμμετέχοντας σε πολλά καλλιτεχνικά σχήματα και δρώμενα με γνωστούς καλλιτέχνες σε μουσικές σκηνές και με συμμετοχή σε συναυλιακούς χώρους.

To 2007 δημιουργεί και συμμετέχει στο Ποπ-Ροκ ελληνικό σχήμα Xodos και το 2009 συμμετέχουν στο τηλεοπτικό show του ΑΝΤ1 ” Χ-FACTOR, όπου θα καταφέρουν να προκριθούν στους 16 καλύτερους και στις 4 μπάντες που θα συνεργαστούν με τον Γιώργο Λεβέντη στις live εμφανίσεις.

Αργότερα εμφανίζονται σε πολλές μουσικές σκηνές με συμμετοχές όπως Τριημιτόνιο, Γιώργο Σαμπάνη, Πέγκυ Ζήνα, Λία Βίσση, Έλλη Κοκκίνου,  Θάνο Παπανικολάου και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες.

Το 2010 ανοίγουν την χρονιά στον αέρα του Πρωτοχρονιάτικού Show του X-Factor με καινούργιο τους κομμάτι ‘ Ένα γύρο ακόμα΄σε στίχους και μουσική του Θάνου Παπανικολάου.

Το 2011 ξεκινάει να χαράζει solo πορεία και ασχολείται πιο δραστήρια με την σύνθεση μουσικής.

To 2014 μέχρι και 2016 συμμετέχει στην βρετανικού ήχου μπάντα “the Sieves”.

Το 2016 κυκλοφορεί την πρώτη του προσωπική δουλειά με τίτλο ‘Όλα Αλλάζουν’ και λίγο αργότερα τον ‘Πρωταγωνιστή’ το οποίο κυκλοφόρησε και ηλεκτρονικά από την δισκογραφική Satelite Records”.

To 2017 κυκλοφορεί η τρίτη στην σειρά ελληνική σύνθεση με τίτλο ‘Θα είμαι εδώ’ και την ίδια χρονιά παράλληλα συμμετέχει σαν τραγουδιστής και ένα από τα δύο ιδρυτικά μέλη στην μπάντα The Sensors και έναν χρόνο αργότερα to 2018 κυκλοφορούν το Feels Like Home  σε στίχους του Τέρρυ Σιγανού (Terry Siganos).

Παράλληλα συμμετέχει σε παραγωγές με δικές του συνθέσεις για άλλους καλλιτέχνες σε συνεργασία με πολύ σημαντικούς παράγοντες της μουσικής όπως : Κώστας Καλημέρης (Black Rock Studios Santorini), Τερρυ Σιγανός, Μαρία Παπαδοπούλου κ.α.

Στα τέλη του 2019 κυκλοφορεί με την μπάντα The Sensors το τραγούδι με τίτλο Lost Lies το οποίο επιμελείται σε επίπεδο παραγωγής ο ίδιος και  φέρει την ιδιαίτερη σφραγίδα του συνιδρυτικού μέλους της μπάντας Τάσου Παρασκευαδάκη (σύνθεση-κιθάρες), της Μαρίας Παπαδοπούλου (ενορχήστρωση – πλήκτρα), του Κώστα Καλημέρη (Μίξη – Παραγωγή – Ηχοληψία), του Τέρρυ Σιγανού (επιμέλεια στίχων – Παραγωγή) και άλλων γνωστών καταξιωμένων στο χώρο μουσικών.

 

To Κανάλι του Kωνσταντίνου στο YouTube https://www.youtube.com/channel/UCqtnvTe54WVeQzM1w-rVSVg