Γεννημένη στην Αθήνα, τελείωσε το επαγγελματικό λύκειο, κλάδο πληροφορικής για να βοηθήσει την μητέρα της στη σχολή γραφομηχανής και κομπιούτερ που διατηρούσαν στα Εξάρχεια.
“Μια μαθήτρια μας λοιπόν τότε ..ήταν η αφορμή να μεταβώ στο νησί για διακοπές αρχικά..και μετά να δημιουργήσω εδώ την οικογένεια μου και να παραμείνω μόνιμα στο νησί… εδώ και 24 χρονιά σχεδόν” μας αναφέρει η ίδια.
Γράφτηκε στο ΙΕΚ της Σκιάθου το 2000, τελείωσε ειδικότητα τουριστικού πρακτορείου και ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον τουρισμό για ένα χρονικό διάστημα.
Έπειτα ήρθε το συμβολαιογραφικό κομμάτι στη ζωή της..καθώς δούλεψε ως γραμματέας για δέκα χρόνια στον κο Μαθηνό Συμβολαιογράφο του νησιού.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΚΡΥΨΩΝΑ"
Παράλληλα όμως η Κατερίνα δεν σταμάτησε τις live εμφανίσεις της γύρω από τα ροκ μονοπάτια τραγουδώντας ελληνικό και ξένο στίχο.
Η ίδια γράφει τραγούδια, στίχους και μουσική από νεαρή ηλικία και παίζει πλήκτρα.
“Εμπνέομαι από την καθημερινότητα, την  ζεστασιά των ανθρώπων γύρω μου, από
μια όμορφη εικόνα αποτυπωμένη στην θάλασσα, στον ουρανό, από μια σκέψη δυνατή ή ένα συναίσθημα” μας λέει η ίδια.
Το 2010 συμμετείχε στιχουργικά αλλά και ερμηνευτικά στον δίσκο του Πάρη Μιχαλόπουλου (πρώην ιδρυτικού μέλους από τους “Μουσικούς Ιχνηλάτες”) με τίτλο “Θα ‘ρθουνε κι άλλοι”. “Ήταν μια πολύ αξιόλογη δουλειά με πολύ όμορφα ροκ κομμάτια, δυναμικά αλλά και μπαλάντες και ήταν μεγάλη μου τιμή που συμμετείχα”.
Τον τελευταίο καιρό έχει γράψει αρκετά κομμάτια εκ των οποίων ένα δείγμα, καθαρά σε πρωτολειακή μορφή,  ερμηνευμένο από της ίδια και τα πλήκτρα της, έχει ανεβάσει στο you tube από όπου δανειστήκαμε μερικά.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ"