Η Κατερίνα Πατσογιάννη είναι μια δυναμική πολιτική προσωπικότητα που ανήκει στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Στα πλαίσια των Εθνικών Εκλογών η Κατερίνα Πατσογιάννη όντας Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, θεωρείται μια από τις δυνατότερες γυναικείες υποψηφιότητες του κόμματος, μιας και η ίδια σε αντίθεση με άλλους είναι αρκετά κοντά με το “νέο αίμα”, που θα κλιθεί να ψηφίσει σε μερικές μέρες.

Η επίσκεψη της στο νησί της Σκιάθου αλλά και στα υπόλοιπα νησιά των Β. Σποράδων έγινε αισθητή, όμως καθόλου πρωτότυπη μιας και τα επισκέπτεται συχνά όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να περιμένει κάποια προεκλογική περίοδο.

Στη Σκιάθο επισκέφθηκε τους τοπικούς φορείς και τις τοπικές επιχειρήσεις, για να διαπιστώσει και η ίδια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί και να συζητήσει με τους επιχειρηματιες και τους κατοίκους τους τρόπους αντιμετώπισης τους.

 

 

Έπειτα από αρκετές συζητήσεις και έχοντας αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις ανησυχιες των κατοίκων, τους ενημέρωσε για το προγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και τους λόγους για τους οποίους να ψηφίσουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου την Νέα Δημοκρατία.

Πέραν των κατοίκων και των επιχειρηματιών, η Κατερίνα Πατσογιάννη συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Β. Σποράδων, Αθανάσιο Ζλατούδη και συζήτησαν για θέματα και των τριών νησιών, καθώς ο Κος Ζλατούδης γνωρίζει καλά τις αδυναμίες και τις δυνατότητες των Β. Σποράδων και ως εκ τούτου θα τις εκπροσωπεί αντάξια για την υπόλοιπη τετραετία.

Η ΔΗΜΤΟ, βέβαια, δεν έλειψε από το πλευρό της Κα. Πατσογιάννη. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σκιάθου Νίκος Φυγγερός, βρέθηκε με το μεγαλοστέλεχος της Νέας Δημοκρατίας  και συζήτησαν για θέματα του κόμματος αλλά και για αλλά επίκαιρα προεκλογικά ζητήματα.

Η Κατερίνα Πατσογιάννη, έχει κλειδώσει την υποψηφιότητα της στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία και είναι σίγουρο πως ένα άτομο σαν αυτή, με στόχο τον εκσυχρονισμό του Δημοσίου (που είναι άλλωστε και ένα από τα θέματα που έχει στο προγραμμα η Νέα Δημοκρατία), θα μας απασχολήσει αρκετές φορές στο μέλλον.

 

Θοδωρής Τζούμας