Θα συμφωνήσω απόλυτα πως και εγώ προσωπικά και όλοι οι επιχειρηματίες κυρίως επιζητούν «ανάσταση» εσόδων από τον εγχώριο τουρισμό και κυρίως από τον διεθνή.

Η αλήθεια είναι πως η Σκιάθος έχει φυσική ομορφιά γιατί αν αναζητήσουμε τι έχει κάνει ο Δήμος τα τελευταία χρόνια θα απαντούσα πολύ απλά πως το έργο του είναι κάτω του μηδενός, ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια που αμφιβάλλω αν έχει «σηκώσει χαλίκι».

Κάτι μπαλώματα έχω να θυμάμαι από αυτά των 5′ λεπτών που δεν έκαναν κάν τον κόπο να πατηθούν με μηχάνημα αφού τους «βόλευε» να το πατούν τα Ι.Χ. ή τα φορτηγά…

Αποκομιδή Σκουπιδιών ;;; Με δυσκολία αν και εδώ το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης φέρουν οι ίδιοι οι πολίτες χωρίς βέβαια να απεμπολούμε τις ευθύνες του Δήμου και της Υπηρεσίας Καθαριότητας στον συντονισμό κυρίως.

Νερό δεν έχουμε, συγκοινωνίες «παστά», ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες με καθυστερήσεις και ακυρώσεις. Δρόμοι με κρατήρες (χωρίς εισαγωγικά), – οι φωτογραφίες είναι στον δρόμο που συνδέει την Κατσαρού σε μια δηλαδή αμιγείς τουριστική περιοχή με ξενοδοχειακές μονάδες-.

Πείτε μου αλήθεια εσείς όσο και να σας αρέσει μια περιοχή όταν οι υποδομές δεν είναι έτοιμες, θα κάνατε τον κόπο να την επισκεφτείτε και να «χαλάσετε» τα ευρώ σας που με τόσο κόπο μαζεύατε για διακοπές;;;

Μάλλον όχι. Για αυτό ας αναρωτηθούμε γιατί «ελκύουμε» τον τουρίστα των χαμηλών εισοδημάτων; Γιατί κατηγορούμε τον τουριστικό πράκτορα που «επενδύει» σε αυτούς όταν το ίδιο το νησί δεν «ακυρώνει» από μόνο του των κάθε τουρίστα χαμηλών δυνατοτήτων.

Είμαστε άξιοι της μοίρας και των έργω ανθρώπων που εμείς ψηφίσαμε και εμείς τους φέραμε να διαχειριστούν την τύχη του νησιού, την δική μας και των παιδιών μας.

Ευχόμαστε να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη. Εδώ θα είμαστε άλλωστε

Υ.Γ Οι φωτογραφίες είναι πρόσφατες [22.3.19]