Αναπάντητα είναι τα ερωτήματα για την διαχείριση του Δημοτικού Σταδίου Σκιάθου που με τις τελευταίες κακοκαιρίες έχει μετατραπεί σε μια απέραντη πισίνα λάσπης.

Αν και η Διοίκηση του ΑΟ Σκιάθου χωρίς να είναι και υποχρέωσή του έχει δαπανήσει χιλιάδες ευρώ για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων, των μπάνιων, ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων ο εξωτερικός χώρος δεν θυμίζει καθόλου Αθλητικές Εγκαταστάσεις ενός σύγχρονου τουριστικού προορισμού.

Ενώ θα έπρεπε να “ντρέπεσαι να πατήσεις” στο Κλειστό Γυμναστήριο και να κάθεσαι άνετα στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου οι λακούβες που μαζεύουν τα λασπόνερα και τα σπασμένα καθίσματα στις κερκίδες δεν επιτρέπουν να τέτοιες καταστάσεις.

Τελικά ο νέος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού θα βοηθήσει την κατάσταση ; Θα προχωρήσει σε έργα που θα επιτρέπουν στους νησιώτες να απολαμβάνουν τα παιδιά τους στο Μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και τα άλλα αθληματα ;;; Γνωρίζουν το κόστος των μετακινήσεων και της διαχείρισης των Ομάδων που ο Δήμος δεν ενισχύει ;;; τουλάχιστον μπορεί να συνεισφέρει στην υποδομή τους;;; Γνωρίζει πως ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΑΟ Σκιάθου ήταν έως τις 8 το βράδυ χθες στο Δημοτικό Στάδιο για την καθαριότητα του από νερά ;;;

Υπάρχει επιτέλους απάντηση αν σκοπεύετε να κάνετε κάτι ;;; να σηκώσετε επιτέλους τα μανίκια και κανένα χαλίκι ;;; ΝΑΙ ή ΟΧΙ . Την απάντησή σας δώστε την στην πράξη γιατί από λόγια χορτάσαμε !!!

Νίκος Τζούμας