Ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας κατά την ομιλία του σε συνέδριο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας - φωτογραφία skiathoslife.gr

“Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που προχωρήσαμε στη μεγαλύτερη μείωση που έχει γίνει ποτέ στο Δήμο, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στο οποίο καλείται να λειτουργήσει ο Δήμος. Για τη Δημοτική Αρχή η πολιτική των μειώσεων στα Δημοτικά τέλη είναι σταθερή επιλογή, καθώς θέλουμε να είμαστε κοντά στους πολίτες και στην τοπική κοινωνία και να καταβάλλουμε προσπάθειες, προκειμένου να βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής τους. Μάλιστα φέτος μειώσαμε το τέλος χρήσης των κοινόχρηστων χωρών κατά 50% επιπλέον της απόφασης της πολιτείας.

Είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά δεν πανηγυρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους δημότες με κάθε δυνατό τρόπο. Τελική επιδίωξή μας είναι μέσω της αναβάθμισης των υπηρεσιών μας να απολαμβάνει ο κάθε πολίτης αυτά για τα οποία πληρώνει.

Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, να αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών, να είναι δίπλα στον πολίτη και να τον στηρίζει ουσιαστικά.

Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε όλοι μας.” δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.