Άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από γενναία μάχη με σοβαρή ασθένεια ο Γ.Αρβανίτης
Όλοι πίστευαν ότι τελικά, θα νικούσε τον χάρο, στη μάχη που έδινε με όλη τη δύναμη ψυχής που διέθετε, αλλά τελικά, δεν τα κατάφερε. Για τρία και πλέον χρόνια πάλεψε να αντιμετωπίσει τη σοβαρή ασθένεια που τον βρήκε στο διάβα της ζωής του, αλλά μόλις χθες, άφησε την τελευταία του πνοή.

 

Ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί για όλους όσοι τον γνώριζαν, αθλητής και αγωνιστής της ζωής, ο Γιώργος Αρβανίτης, πέθανε σε ηλικία 40 ετών.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα σχολίαζαν μεταξύ άλλων, πολλοί απ΄ τους φίλους του, στο προφίλ του σε κοινωνικό δίκτυο… «Είναι λυπηρό να φεύγουν τόσο νέα παιδιά!!! Γιατί!?!?!? Για μένα θα είσαι πάντα ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ!!! Pitsirikas Arvanitis… Τώρα θα ηρεμήσεις…Το πάλεψες αγόρι μου!!! καλή ανάπαυση να έχεις.»

Ο Γιώργος Αρβανίτης, έπαιζε ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα ως τερματοφύλακας, αλλά έκανε και πολεμικές τέχνες, φθάνοντας μάλιστα να συμμετέχει και στην Εθνική Ελλάδας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 11 το πρωί, απ΄τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου.

Αρχική