Αλλοι δύο Βολιώτες έφυγαν χθες από τη ζωή με εντελώς αιφνίδιο και απροσδόκητο τρόπο.

Συγκεκριμένα, η καρδιά πρόδωσε γνωστό Βολιώτη έμπορο αυτοκινήτων πατέρα τεσσάρων παιδιών. Πρόκειται για τον Ευστάθιο Κωσταρά ο οποίος απεβίωσε εντελώς αιφνίδια και απροσδόκητα σε ηλικία 56 ετών, ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στη Γερμανία.

Δυστυχώς την περασμένη Πέμπτη, ενώ βρισκόταν στη Γερμανία για την εισαγωγή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, υπέστη έμφραγμα και άμεσα διακομίστηκε αρχικώς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της περιοχής και στη συνέχεια σε Ειδικό Πανεπιστημιακό Κέντρο Καρδιολογίας καθώς η κατάσταση της υγείας του εκτιμήθηκε ως πάρα πολύ σοβαρή.

Ο άτυχος 56χρονος νοσηλεύτηκε στο Ειδικό Πανεπιστημιακό Κέντρο επί έξι μέρες έχοντας δίπλα του την οικογένειά του που άμεσα ειδοποιήθηκε για το επεισόδιο που είχε με την υγεία του και ταξίδεψε στο εξωτερικό. Δυστυχώς όμως παρά τη μάχη που δόθηκε για να κρατηθεί στη ζωή ο 56χρονος, αυτό δεν κατέστη τελικά εφικτό και εξέπνευσε από καρδιακή ανεπάρκεια την Τετάρτη.

Ο Ευστάθιος Κωσταράς εργαζόταν ως φανοποιός στον Βόλο για πολλά χρόνια. Αργότερα αγόρασε ταξί και ανέπτυξε περαιτέρω τη δραστηριότητά του συγκεντρώνοντας στον «στόλο» του στον Αλμυρό έντεκα κούρσες.

Όμως, η επιχειρηματική του δράση δεν εξαντλείται εδώ. Δραστήριος όπως πάντοτε άρχισε να δραστηριοποιείται στο εμπόριο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από τη Γερμανία με έδρα τη Νέα Αγχίαλο και υποκατάστημα στο Διμήνι.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 12.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στο Διμήνι. Στο μεταξύ, έχασε την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο 66χρονος Βολιώτης.

Ο γνωστός δασολόγος εργολήπτης δημοσίων έργων Νικόλαος Κυζιρίδης έφυγε από τη ζωή. Ο άτυχος άνδρας διαγνώστηκε ότι έπασχε από την επάρατο τον περασμένο Μάρτιο όμως η επιδείνωση της υγείας του εξελίχθηκε ραγδαία.

Σε επίσκεψη σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για εξέταση την Τετάρτη οι γιατροί τον κράτησαν για εισαγωγή. Το άγγελμα του θανάτου χθες στις 10.20 το πρωί βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και συγγενείς και φίλους.

Ο 66χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στον Βόλο. Ο Νικόλαος Κυζιρίδης ήταν παντρεμένος με τη Βασιλική Μπουγά, επίσης δασολόγο, ενώ από τον γάμο του είχε αποκτήσει δύο κόρες, τη Χριστίνα – Μαρία και την Αποστολία.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ναρθακίου Φαρσάλων.