Ο Γιώργος Καλλιακούδας ξεκίνησε να δουλεύει με τους παίκτες της Σκιάθου από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου. Η ομάδα ξεκίνησε εδώ και δέκα μέρες λοιπόν την προετοιμασία της και θα βασιστεί σε παιδιά από τη Σκιάθο, όπως  και πέρσι.

Φέτος θα λείψει ο Γιώργος Γιαουράκης, που είναι γιατρός και εργάζεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, ο Θάνος Νασιάκος, που μεταγράφηκε σε ομάδα της Λάρισας, ο Σέρτζιο Αϊντίνι, που ενσωματώθηκε στην Κ17 του ΝΠΣ Βόλος, ενώ ο Αμαρίλντο Μπάμπα πιθανότατα θα επιστρέψει τον χειμώνα, απουσιάζοντας τώρα λόγω στρατιωτικής θητείας, την οποία ολοκλήρωσαν πάντως ο Άντι Μπρέγκου και ο Νίκος Ντάμτσιος. Έτσι γυρίζουν στην ομάδα, όπως επιστρέφει και ο Θωμάς Σταμέλος από τραυματισμό, έχοντας κάνει πέρσι δεύτερο σοβαρό χειρουργείο.

Οι παίκτες που συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας είναι οι: Παπάρας, Τσάκος (τερματοφύλακες), Τουρναβίτης, Γιαουράκης Δημήτρης, Μανωλιός, Πρίφτι Ντένις, Τζελάι Άλεξ, Τζελάι Χρήστος, Σταμέλος Θωμάς, Σταμέλος Γιώργος, Κυπαρισσός, Αλικά, Πρόκο, Μυστάκου, Σαολίνο Άλι, Τσότσι, Χυσάι, Μπρέγκου, Γραμματικός, Ντάμτσιος, Μελαχροινός, Τσορμπατζόγλου, Μπρόσκα, Βεργίνης, Καμπουρέλης και Μπομπάι.

Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ενδέχεται να γίνουν δυο-τρεις μεταγραφές, με τον Γιώργο Καλλιακούδα να ψάχνει κυρίως λύσεις για τις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού χαφ.

πηγή φωτό: skiathoslife / ρεπορτάζ : Εφημερίδα Μαγνησία