Η Workathlon συμμαχεί με το Youth Empowered: The HoReCa Edition

  • Upskilling και reskilling για τους νέους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης
  • Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια στις 28 – 30 Σεπτεμβρίου

Η Worklathlon, η πλατφόρμα που ειδικεύεται στη στελέχωση φιλοξενίας και εστίασης, με χαρά ανακοινώνει τη σύμπραξη της με το Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, το πιο ευρύ και δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα.

Ως στρατηγικός συνεργάτης του προγράμματος, στo πλαίσιo του νέου κύκλου εκπαιδεύσεων του «The HoReCa Edition», η Workathlon και το Youth Empowered  έρχονται για να ενδυναμώσουν με upskilling και reskilling τους νέους που απασχολούνται στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης και να τους βοηθήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Πιο συγκεκριμένα, το Youth Empowered: The HoReCa Edition, μέσα από ειδικά σχεδιασμένα σεμινάρια θα προσφέρει στους συμμετέχοντες προσωπικές, επαγγελματικές και ψηφιακές δεξιότητες, καθώς και δικτύωση και καθοδήγηση από έμπειρα στελέχη της αγοράς. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται και από τον οργανισμό Found.ation και τη μοναδική εμπειρία του στον χώρο της επιχειρηματικότητας.

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 28 – 30 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικτυακά μέσα από τη σελίδα της Workathlon εδώ.

Πρόκειται για ένα δυναμικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες της Covid-19 εποχής, που περιλαμβάνει:

  • Live eLectures & eSeminars με βεβαίωση παρακολούθησης πάνω σε επίκαιρες θεματικές όπως Sales Skills – The Key to Success, Εισαγωγή στις τεχνικές του e – commerce, Εισαγωγή στο Coding, Social Media, Content management και Digital Marketing (αναλυτικό πρόγραμμα και δήλωση συμμετοχή εδώ).
  • 10 υποτροφίες στο Bartending Seminar από την Barphilosophy, για τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τον κλάδο και τους bartenders που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους (δείτε το curriculum του σεμιναρίου εδώ).
  • 2 υποτροφίες για Front-End Software Development από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Tech Academy του Foun.dation. (εδώ περισσότερες πληροφορίας για το πρόγραμμα και τη διαδικασία συμμετοχής).

Σκοπός του προγράμματος είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται για να αποτελεί εργαλείο ενδυνάμωσης και κινητήριο δύναμη για τους νέους, και αν μη τι άλλο η Workathlon δε θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο ουσιαστική προσπάθεια.

Σχετικά με εμάς

Η Workathlon, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, προσφέρει λύσεις προσανατολισμένες στη διαχείριση της στελέχωσης και της σωστής ανάθεσης καθηκόντων σε ξενοδοχεία και resorts. H εταιρία μας ιδρύθηκε το 2015, όταν σχεδιάστηκε η 1η έκδοση της πλατφόρμας. Παρατηρώντας την άμεση ανταπόκριση της αγοράς, λανσάραμε το Νοέμβριο του 2016 τη 2η έκδοση της πλατφόρμας με αναβαθμισμένα εργαλεία και πρωτοποριακές εφαρμογές, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου έτους συγκαταλεγήκαμε στο Top 10 στο 2ο Διαγωνισμό για νεοφυείς επιχειρήσεις του MIT Enterprise Forum Greece. To Μάιο του 2017, η Workathlon βραβεύτηκε στον 7ο διαγωνισμό “Innovation & Technology”, ενώ τον Ιούλιο του 2017 κερδίσαμε το 1ο «Βραβείο Κριτών» στο πρόγραμμα Reload Greece Challenge’17. Η Workathlon συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ από τις αρχές του 2020 αποτελεί Techstars | Hub71 Alumni και μέλος του hub71. Σχεδιασμένη από Ξενοδόχους προς Ξενοδόχους και συνδυάζοντας την γνώση του κλάδου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Workathlon έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 350 Ξενοδόχων και χιλιάδων Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Διαβάστε περισσότερα για την εταιρία μας εδώ.

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε με:                                                               Τζοάννα Ψωμοπούλου

Business Development Manager

+30 210 61 09 119

[email protected]

 Σχετικοί Σύνδεσμοι: Website, Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube

Λίγα Λόγια Για το Youth Empowered

Το Youth Empowered, είναι το πιο ευρύ και δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα.  Ξεκίνησε το 2017 για να βοηθήσει νέους 18-30 ετών να διεκδικήσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας. Για την πραγματοποίηση του προγράμματος δημιουργήθηκε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών αποτελούμενο από μερικούς από τους μεγαλύτερους, πιο υπεύθυνους και πρωτοπόρους εργοδότες της ελληνικής αγοράς. Μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια καταφέραμε να ενδυναμώσουμε  περισσότερους από 17.500 νέους ανθρώπους, προσφέροντάς τους τις απαραίτητες δεξιότητες, την καθοδήγηση και τη δικτύωση που χρειάζονταν για να πετύχουν τον στόχο τους.

Σκοπός του προγράμματος να συνεχίσει να εξελίσσεται για να αποτελεί εργαλείο ενδυνάμωσης και κινητήριο δύναμη για τους νέους,  ώστε να κάνουν τη δική τους κίνηση για του μέλλον τους!

Σχετικοί σύνδεσμοι: www.youthempowered.gr