Η Workathlon, η κορυφαία πλατφόρμα εύρεσης, πρόσληψης και εκπαίδευσης επαγγελματιών φιλοξενίας, ανακοινώνει με περηφάνια ότι έχει επιλεγεί να συμμετάσχει στο South Summit 2020 που θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου.

Το South Summit είναι η κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα καινοτομίας που εστιάζει στις επιχειρηματικές ευκαιρίες και τις αλλαγές τάσεων φέρνοντας κοντά το επιχειρηματικό οικοσύστημα. Συνδέει τις κορυφαίες επιχειρηματικές καινοτομίες από τη Νότια Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική με τους ισχυρότερους επενδυτές και εταιρίες του κόσμου.

Περισσότεροι από 1.000 επενδυτές, 3.700 νεοσύστατες επιχειρήσεις, 6.700 κορυφαίοι ιδρυτές και CEO, 610 ομιλητές, 20.000 συμμετέχοντες και 3.500 δισ. Ευρώ που συγκεντρώθηκαν από φιναλίστ, είναι μόνο μερικά από τα συγκλονιστικά αριθμητικά δεδομένα που έχουν καταγραφεί στη διοργάνωση.

Η ελληνική start – up επιλέχθηκε μεταξύ 3.800 επιχειρήσεων από 115 χώρες που έκαναν αίτηση στο South Summit Competition. Ο διαγωνισμός συγκεντρώνει τις πιο καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις ανεξάρτητα από τον κλάδο, το στάδιο ανάπτυξης και τη χώρα προέλευσης τους. Τους δίνει την ευκαιρία να κερδίσουν μεγαλύτερη προβολή, να αποκτήσουν νέους πελάτες και επενδυτές, ή να επιτύχουν στρατηγικές συνεργασίες. Οι πιο ελπιδοφόρες ιδέες φτάνουν στο τελικό pitching – το οποίο φέτος θα γίνει εξ αποστάσεως λόγω της πανδημίας. Μερικά success stories που έχουν ξεχωρίσει στο South Summit είναι τα Cabify, Typeform, Drivy, Glovo και Spotahome.

Ο κόσμος αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς, και ενώ ευκαιρίες υπάρχουν παντού, δεν καταφέρνουν όλοι να τις εκμεταλλευτούν. Το South Summit θέλει να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα έχοντας πλέον εξελιχθεί στο μέρος όπου καινοτομία και επιχειρηματικότητα γίνονται ένα. Αυτό το καθιστά το σωστό μέρος για να συμμετάσχει η Workathlon.