Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2020 – Η Workathlon περήφανα ανακοινώνει την αποκλειστική συνεργασία της με την διεθνούς χαρτοφυλακίου εταιρία Pacha Group, η οποία σχεδιάζει να λειτουργήσει ένα ξενοδοχείο, ένα beach restaurant bar και ένα club στη Μύκονο ξεκινώντας από το δεύτερο τρίμηνο του 2021.

Ο Όμιλος Pacha δραστηριοποιείται στους τομείς αναψυχής, ψυχαγωγίας, φιλοξενίας, εστίασης και εκδηλώσεων, μόδας και αρώματος από το 1966. Το πρώτο Pacha Club άνοιξε στην πόλη Sitges της Ισπανίας το 1967, ενώ ο όμιλος αριθμεί σήμερα club franchise σε Βραζιλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Ρωσία, Γερμανία, Αγγλία, Αίγυπτο, Πορτογαλία, Αυστρία και πολλές Ισπανικές πόλεις.

Η εταιρία άνοιξε το πρώτο superclub της Ίμπιζα το 1973, προτού επεκταθεί στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με το El Hotel Pacha. Από τη δεκαετία του ’60 όταν οι χίπηδες έφτασαν στο νησί, η Ίμπιζα έχει χαρακτηριστεί ως ένας χώρος ελευθερίας όπου διαφορετικοί πολιτισμοί συγκεντρώνονται και ζουν σε αρμονία. Η άφιξη του Pacha στην Ίμπιζα σήμανε την έναρξη της ανάπτυξης του τουρισμού στο νησί, το οποίο και έγινε η παγκόσμια πρωτεύουσα ψυχαγωγίας χάρη στα «δύο εμβληματικά κεράσια».

Η Ίμπιζα σημαίνει Pacha και o όμιλος Pacha σημαίνει Ίμπιζα. Ποιος άλλος μπορεί να το πει αυτό;

Η επέκταση στη Μύκονο συνέβη καθώς το νησί ονομάζεται συχνά Ίμπιζα της Ελλάδας, με  τα δύο νησιά να έχουν φιλοξενήσει και αποτελέσει τόπο διασκέδασης για αμέτρητους πολιτισμούς εδώ και χιλιετίες.

Η ελευθερία και η φρεσκάδα του Pacha, η τόλμη του Lío Ibiza Restaurant Club Cabaret, η ευεξία με ένα άγγιγμα διασκέδασης και ο εκλεκτισμός του Destino Pacha Resort, η ενσωματωμένη στην φύση αναζωογονητική ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει το Casa Formentera Hotel και το αστικό στιλ του El Hotel Pacha είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του ομίλου, ο οποίος έχει εμβληματικό στιλ και προσωπικότητα χωρίς να παραβλέπει τις μεσογειακές ρίζες του.

Ο Nick McCabe, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, δηλώνει: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ξενοδοχεία, εστιατόρια ή club, αλλά εμπειρίες. Όταν οι άνθρωποι βλέπουν κεράσια ή Pacha σκέφτονται έναν τρόπο ζωής, μια διασκεδαστική και ικανοποιητική εμπειρία. Θέλω οι πελάτες να έχουν πάντα αυτήν την ιδέα και ποτέ να μην απογοητεύονται. Αυτό που έχει δημιουργηθεί στην Ίμπιζα μπορεί να μεταφερθεί σε άλλα μέρη του κόσμου. Η μαγεία εδώ μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε στον πλανήτη».

Η Workathlon είναι πολύ χαρούμενη που θα είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στελέχωσης του Pacha Group στα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το όμιλο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχετικά με μας

Η Workathlon αποτελεί την λύση στην στελέχωση προσωπικού φιλοξενίας με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, ενισχυμένη με εργαλεία marketing με αποστολή να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βρουν, να καλλιεργήσουν και να προσλάβουν τα καλύτερα ταλέντα. Η Workathlon χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για την εύρεση, διαχείριση και ταίριασμα ταλέντων με θέσεις εργασίας, παρέχοντας ταυτόχρονα στους εργοδότες εργαλεία για να εξελίξουν τα ταλέντα τους. Πάνω από 40.000 υποψήφιοι και 390 εργοδότες εμπιστεύονται τη Workathlon. Η Workathlon έχει λάβει πολλά βραβεία και αναγνωρίσεις, όπως την 1η θέση στον 2ο διαγωνισμό εκκίνησης του MIT Enterprise Forum Greece, το βραβείο του 7ου διαγωνισμού «Καινοτομία & Τεχνολογία» και το 1ο βραβείο «Judge’s Award» του προγράμματος Reload Greece Challenge ‘17. Συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ από τις αρχές του 2020 είναι Techstars | Hub71 απόφοιτος και μέλος του Hub71, του παγκόσμιου τεχνολογικού οικοσυστήματος που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι. Πρόκειται για λογισμικό εκπαίδευσης εργαζομένων για τη νέα γενιά ξενοδοχοϋπαλλήλων. Διαβάστε περισσότερα για την εταιρεία μας εδώ.