Η “Spyrou Philoxenia” προσθέτει το 4ο συνεργαζόμενο ξενοδοχείο στο Πήλιο με την ένταξη του «Αρχοντικού Ίρις» στη Τσαγκαράδα

Η “Spyrou Philoxenia”, εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, ενδυναμώνει περαιτέρω την παρουσία της στο Πήλιο με την προσθήκη του «Αρχοντικού Ίρις» που βρίσκεται στη Τσαγκαράδα Πηλίου. Το κατάλυμα αυτό εντάσσεται στην “Spyrou Philoxenia” μετά την πρόσφατη προσθήκη του «Aglaida Hotel & Apartments» που βρίσκεται επίσης στη Τσαγκαράδα.

«Η δημιουργία μιας τέταρτης συνεργασίας στο Πήλιο δείχνει ακόμα περισσότερο την ισχυρή μας πεποίθηση ότι η περιοχή αποτελεί έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό» δήλωσε ο Δημήτριος Σχιστοχείλης, Project Manager της Spyrou Philoxenia. «Δουλεύοντας τόσο με Έλληνες όσο και με Διεθνείς ταξιδιωτικούς πράκτορες και ταξιδιωτικά γραφεία, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν ευμεγέθη αριθμό δωματίων που να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις προϋποθέσεις για τον απαιτούμενο όγκο», κατέληξε. «Με 4 πλέον ξενοδοχεία στην περιοχή και ακόμα περισσότερα στον ορίζοντα, μπορούμε να δημιουργήσουμε περαιτέρω συμπράξεις με τοπικές ομάδες που διοργανώνουν δραστηριότητες και να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας σε ένα αληθινό marketing με βάση τον προορισμό» πρόσθεσε ο Γιάννης Γρηγόρας, Deputy Manager Marketing & Sales.

Το Πήλιο έχει εξελιχθεί σε παραδοσιακό hotspot για τους Έλληνες παραθεριστές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου προσφέροντας στους επισκέπτες έναν θαυμάσιο συνδυασμό βουνού και παραλίας. Η δημοτικότητά του έχει αυξηθεί από διεθνείς ταξιδιώτες που επιθυμούν να απολαύσουν το παρθένο φυσικό του περιβάλλον και τις δραστηριότητες που έχει να προσφέρει. Πολλοί από τους επισκέπτες του Πηλίου μπορούν να συνεχίσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα επισκεπτόμενοι κι άλλα μέρη της ηπειρωτικής χώρας όπως τα Μετέωρα και το όρος Όλυμπος, ενόσω έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν και τα νησιά της Σκιάθου και της Σκοπέλου κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Το «Αρχοντικό Ίρις» βρίσκεται μερικά μόλις λεπτά μακριά από την κεντρική πλατεία της Τσαγκαράδας με τον περίφημο πλάτανο που στέκεται εκεί για πάνω από μια χιλιετία. Σε υψόμετρο 500 μέτρων και έχοντας θέα στο Αιγαίο, το κατάλυμα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία 10 λεπτά μακριά από την βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία του Μυλοπόταμου. Το «Αρχοντικό Ίρις» έχει χτιστεί σε παραδοσιακό πηλιορείτικο αρχιτεκτονικό ύφος και αποτελείται από 14 δωμάτια, ενώ ορισμένα από τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν ιδιωτικό τζάκι και μπαλκόνι με θέα που κόβει την ανάσα. Έχοντας δώσει μεγάλη προσοχή στη σχεδίαση, το «Αρχοντικό Ίρις» προσφέρει ένα πολύ ζεστό και ξεκούραστο περιβάλλον με όμορφη διακόσμηση και παραδοσιακή επίπλωση σε όλους τους χώρους του καταλύματος. Τοποθετημένο σε αυτό το ιδανικό φυσικό περιβάλλον, οι επισκέπτες θα βρουν μόνο την υψηλότερη ποιότητα στα τοπικά προϊόντα που σερβίρονται στο πρωινό. Πέρα από τις αναμενόμενες ανέσεις, προσφέρονται επίσης δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους καθώς και ιδιωτικό parking για τους επισκέπτες.

Αξιοποιώντας αυτό το γαλήνιο περιβάλλον, το «Αρχοντικό Ίρις» συμμετέχει και οργανώνει εξορμήσεις Yoga τις οποίες μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Πέραν της Yoga, προσφέρονται πολλές ακόμα δραστηριότητες στην περιοχή, όπως η πεζοπορία, ενώ οι επισκέπτες που είναι λάτρεις του σκι μπορούν να επισκεφτούν το χιονοδρομικό κέντρο στα Χάνια.

Λειτουργώντας σήμερα 7 καταλύματα στο νησί της Σκοπέλου, επιπλέον της διαχείρισης των κρατήσεων και πωλήσεων για επιπρόσθετα καταλύματα στην περιοχή, η “Spyrou Philoxenia” διευρύνει τις δραστηριότητές της με νέες συνεργασίες που ανακοινώνονται σε όλη την Ελλάδα. Ξενοδοχεία που ενδιαφέρονται για συνεργασία μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.spyrouphiloxenia.com.

Όσοι επισκέπτες ενδιαφέρονται να κάνουν κράτηση στο «Iris Guesthouse» μπορούν να το κάνουν είτε μέσω της σελίδας  http://www.spyrouphiloxenia.com/gr/ είτε καλώντας στο τμήμα κρατήσεων της “Spyrou Hotels” στο τηλέφωνο 2106919111.